Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Coreano Solucanı Denediniz Mi ?

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@barlas61 hahah abi tüp gibi bir şey yapsak eklemli diye düşünmüştüm buda olur buda güzel :D

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@TrAcHuRuS cumhur abi gecen hafta aldım onlardan klas balıkçılıktan iğneye takar takmaz içleri aktı gitti siyah siyah ondan bir arayışa girdim normalimi o şekil onuda bilmiyorum , birde 2 saat falan vuruş olmayınca dedim başka alternatif ne olabilir hevesle arayış içine girdim

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@TrAcHuRuS cumhur abi gecen hafta aldım onlardan klas balıkçılıktan iğneye takar takmaz içleri aktı gitti siyah siyah ondan bir arayışa girdim normalimi o şekil onuda bilmiyorum , birde 2 saat falan vuruş olmayınca dedim başka alternatif ne olabilir hevesle arayış içine girdim
Iki cesit kurt var orda. Pahali olani daha kalin ve mirmir icin. Ondan alirsan pisman olmazsin. Icleri aksin onemli degil. Azcik hareket eden parcasi kalirsa ignede, balik varsa alir merak etme.

Bu arada gunduz mirmir alinan noktalardan attin degil mi? Belli yerler disinda kolay kolay yapmaz.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif

lrf kurtları çıktı çıkalı canlısına elimi sürmüyorum :D mımırda isome deneyin canlı kurtlara alternatif
Unkapaninda berkley sandworm ve isome denedim ama hic vurus alamadim. Isomeyi tek parca takmama ragmen vurus olmadi. Baligin menusunde henuz isome berkley yok heralde :)

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@TrAcHuRuS tamam ozaman ben bir daha alırken onu özellikle belirterek isteyeyim kurdu benim aldıklarım kıl gibiydi takılmadı nerdeyse iğneye , un kapanı köprüsünde 4-6. direkler arasında 15den sonra yer değiştirerek denedim abi birde yeni kapı idonun orda kuleden alan arkadaşım vardı onun söylediği yere gitmiştim geçen hafta

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
boru kurdunu bulamadığım yerde kokulu silikon veya mecbur bundan bir kaçını alıp deneme yapacağım artık abi silikonlar zaten güzel para beklemeli avda iş yapar mı orasıda mechul köprüde
yaptigina sahit oldum izmirde mirmir avinda

yasiner

Yeni Üye
Selam konuyu gördüm üye oldum . beylikdüzü'ndeki arkadas satıyor facebook'da reklamlarında gördüm açıkcası içime sinmedi.bunun birde kurutulmuşu var içinde 10 adet var canlı dondurulmuş ondan kullanan oldu mu hatta fotoğrafıda atayım

bundan kullanıp verim alabilen oldu mu ?

Ekli dosyalar