_Ramazan_
Daimi Üye
- Adı
- Ramazan DEMİR
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Iki cesit kurt var orda. Pahali olani daha kalin ve mirmir icin. Ondan alirsan pisman olmazsin. Icleri aksin onemli degil. Azcik hareket eden parcasi kalirsa ignede, balik varsa alir merak etme.@TrAcHuRuS cumhur abi gecen hafta aldım onlardan klas balıkçılıktan iğneye takar takmaz içleri aktı gitti siyah siyah ondan bir arayışa girdim normalimi o şekil onuda bilmiyorum , birde 2 saat falan vuruş olmayınca dedim başka alternatif ne olabilir hevesle arayış içine girdim
Unkapaninda berkley sandworm ve isome denedim ama hic vurus alamadim. Isomeyi tek parca takmama ragmen vurus olmadi. Baligin menusunde henuz isome berkley yok heralde
lrf kurtları çıktı çıkalı canlısına elimi sürmüyorummımırda isome deneyin canlı kurtlara alternatif
meradan meraya balıkların huyu suyu değişiyor maalesefUnkapaninda berkley sandworm ve isome denedim ama hic vurus alamadim. Isomeyi tek parca takmama ragmen vurus olmadi. Baligin menusunde henuz isome berkley yok heralde![]()
yaptigina sahit oldum izmirde mirmir avindaboru kurdunu bulamadığım yerde kokulu silikon veya mecbur bundan bir kaçını alıp deneme yapacağım artık abi silikonlar zaten güzel para beklemeli avda iş yapar mı orasıda mechul köprüde