OguzhanHacibaloglu
Aktif Üye
- Adı
- Oğuzhan HACIBALOĞLU
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Uzun sure gidiyorsa mantikliymiş sanki ama aksiyon vermesi de var değil mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu gun gidecegim tekrar bakarim var ise buradan fotosunu paylasirimMerhaba,
Bu sahtenin 9cm ve ya daha altı olanını gördünüz mü Decantlon da?
Hocam aynısı değil ama bende 2 adet daha decathlon sahtesi var.Daha küçük ve daha hafif. Caperlan.Merhaba,
Bu sahtenin 9cm ve ya daha altı olanını gördünüz mü Decantlon da?
ever bunları bende gordum ama elime alip incelemedim bugün bakayom en iyisiHocam aynısı değil ama bende 2 adet daha decathlon sahtesi var.Daha küçük ve daha hafif. Caperlan.
Sahte Yemler - Sahte Yem Quizer 100 Mavi
Bundan iki rengi de var elimde.
Bir tane de bu kırmızı kafa var.
Sahte Yemler - Sahte Yem 12cm 14,2gr Tolson 120 Red Head
Ayrıca merak ettiğim hoşuma giden diğerleri şunlar.
Sahte Yemler - SAXTON SLIM 125 HOLO MAVİ
Sahte Yemler - SAXTON SLIM 125 SAHTE YEM
Bende de var tek vurus bile alamadimbende bu rengi çok beğenerek aldım. gelişi gerçek balık hatta ilk kullandığımda sahteyi balık takip ediyor sanmıştı arkadaş çok gülmüştümama hiç balık alamadım bu renkle. benim de savagear da favorim beyaz ve limon.
Ben kurşun arkası için düşündüm bunlar biraz büyük gelirHocam aynısı değil ama bende 2 adet daha decathlon sahtesi var.Daha küçük ve daha hafif. Caperlan.
Sahte Yemler - Sahte Yem Quizer 100 Mavi
Bundan iki rengi de var elimde.
Bir tane de bu kırmızı kafa var.
Sahte Yemler - Sahte Yem 12cm 14,2gr Tolson 120 Red Head
Ayrıca merak ettiğim hoşuma giden diğerleri şunlar.
Sahte Yemler - SAXTON SLIM 125 HOLO MAVİ
Sahte Yemler - SAXTON SLIM 125 SAHTE YEM
Renk ve çakarı çok guzel kurşun arkası için 7cm-8cm-9cm olanı varsa alınabilir bence tabi batari ve ağırlığı da önemliEkli dosyayı görüntüle 67837
Gecen gun dechatlondan aldım bunu renkleri cok enteresan baktiginiz açi pembe geri kalani safir renginde ayrica icinde yesil bisey var fosfor degik ama ışık alinca yeşil oluyor , dün denedim erimi cok fazla degil ama yüzüş güzel ancak vuruş alamadim daha önce kullanmiş olan var mı?
Ek olarak igneler fazla büyük küçüklerini taktım.