Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En son aldiğiniz Sahte?

EmreLrf

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
B Rh Pozitif
fujin dog x serisi
hansen pilgrim kaşık

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

eray75

Aktif Üye
Adı
Eray Tetik

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sonuçları bekliyoruz özellikle daiwanın :) benimki de yolda :)
trofesi bol olsun
Daiwa ssr120 limon sig dalarli ve ozellikle bulanik su icin aldim, gece performansi cok iyi, trofeler seviyor bu sahteyi.. agir sarim istiyor yoksa kuyruk aşiri yalpalaniyor o da baligi urkutuyor..
Sahteler güzel , tahminim yanlış değilse o araba il ava gitmenin keyifi bir başka. Sadece balığa da değil nereye giderseniz gidin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:) evet araba gercekten cok cok keyifli, uzun yolculuklarda ozellikle cok rahat..

eray75

Aktif Üye
Adı
Eray Tetik
Daiwa ssr120 limon sig dalarli ve ozellikle bulanik su icin aldim, gece performansi cok iyi, trofeler seviyor bu sahteyi.. agir sarim istiyor yoksa kuyruk aşiri yalpalaniyor o da baligi urkutuyor..

:) evet araba gercekten cok cok keyifli, uzun yolculuklarda ozellikle cok rahat..
Grand mı? Normal mi? Bende de grand modeli var, aldığımda acaba doğrumu yapıyorum demiştim. Fakat aldıktan sonra bundan daha rahat başka hangi araç alınır diye düşünmeye başkadım

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Grand mı? Normal mi? Bende de grand modeli var, aldığımda acaba doğrumu yapıyorum demiştim. Fakat aldıktan sonra bundan daha rahat başka hangi araç alınır diye düşünmeye başkadım

Bende normal’i var bende iyi ki grand’i almamisim diyorum :) degistirsem ne alicam karsisina hangi arabayi koyucagimi bilmiyorum.. sinif olarak rakipsiz bir arac..

eray75

Aktif Üye
Adı
Eray Tetik
Bende normal’i var bende iyi ki grand’i almamisim diyorum :) degistirsem ne alicam karsisina hangi arabayi koyucagimi bilmiyorum.. sinif olarak rakipsiz bir arac..
Kesinlike, fakat bu kadar güzel bir aracın böyle bir piyasasının olması da ilginç. Herkes de bir SUV hastalığıdır gidiyor. Size kazasız belasız yolculuklar ve bol trofeli avlar dilerim

M. Taha D.

Daimi Üye
Kesinlike, fakat bu kadar güzel bir aracın böyle bir piyasasının olması da ilginç. Herkes de bir SUV hastalığıdır gidiyor. Size kazasız belasız yolculuklar ve bol trofeli avlar dilerim

Araba ne ki merak ettim baya..:)