Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bir kaç metre düşür ver aksiyonuAbim balık yukarıda , jigle nasıl alacam ?
Sonuçları bekliyoruz özellikle daiwanınSon cengaverler, yarin sabah suyunda bakalim neler yapicaklarEkli dosyayı görüntüle 107036Ekli dosyayı görüntüle 107037
Sahteler güzel , tahminim yanlış değilse o araba il ava gitmenin keyifi bir başka. Sadece balığa da değil nereye giderseniz gidinSon cengaverler, yarin sabah suyunda bakalim neler yapicaklarEkli dosyayı görüntüle 107036Ekli dosyayı görüntüle 107037

Daiwa ssr120 limon sig dalarli ve ozellikle bulanik su icin aldim, gece performansi cok iyi, trofeler seviyor bu sahteyi.. agir sarim istiyor yoksa kuyruk aşiri yalpalaniyor o da baligi urkutuyor..Sonuçları bekliyoruz özellikle daiwanınbenimki de yolda
trofesi bol olsun
Sahteler güzel , tahminim yanlış değilse o araba il ava gitmenin keyifi bir başka. Sadece balığa da değil nereye giderseniz gidin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Grand mı? Normal mi? Bende de grand modeli var, aldığımda acaba doğrumu yapıyorum demiştim. Fakat aldıktan sonra bundan daha rahat başka hangi araç alınır diye düşünmeye başkadımDaiwa ssr120 limon sig dalarli ve ozellikle bulanik su icin aldim, gece performansi cok iyi, trofeler seviyor bu sahteyi.. agir sarim istiyor yoksa kuyruk aşiri yalpalaniyor o da baligi urkutuyor..
evet araba gercekten cok cok keyifli, uzun yolculuklarda ozellikle cok rahat..
Bende normal’i var bende iyi ki grand’i almamisim diyorumGrand mı? Normal mi? Bende de grand modeli var, aldığımda acaba doğrumu yapıyorum demiştim. Fakat aldıktan sonra bundan daha rahat başka hangi araç alınır diye düşünmeye başkadım
Kesinlike, fakat bu kadar güzel bir aracın böyle bir piyasasının olması da ilginç. Herkes de bir SUV hastalığıdır gidiyor. Size kazasız belasız yolculuklar ve bol trofeli avlar dilerimBende normal’i var bende iyi ki grand’i almamisim diyorumdegistirsem ne alicam karsisina hangi arabayi koyucagimi bilmiyorum.. sinif olarak rakipsiz bir arac..

Araba ne ki merak ettim baya..Kesinlike, fakat bu kadar güzel bir aracın böyle bir piyasasının olması da ilginç. Herkes de bir SUV hastalığıdır gidiyor. Size kazasız belasız yolculuklar ve bol trofeli avlar dilerim