Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Uygun Fiyata Alınabilecek Lrf Kamışı

BorgesLegrand

Yeni Üye
Başlangıçta beni üzmeyecek uygun fiyatlı lrf kamışı önerilerinizi bekliyorum. ( makina: okuma alaris 20 )

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
döviz kurun dan dolayı uygun fiyatlı bışı kalmadı sanırsam. bakalım cevaplara göre bende faydalana bilirim...
rastgele

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
wily,kudos markalarının lrf kamışlarını inceleyin derim.Özellikle light spin kamışlarını sakın lrf kamışı diye almayın.Zaten eğer ki bir balık marketine gidip incelerseniz aralarda ki farkı anlayabilirsiniz.Shimano alivio 2-10 light spin kamışıdır.Hassasiyeti çok düşük ve daha çok jig ve rapalalar için uygundur.Eğer ki silikon-jighead kombinasyonu yaparak avlanacaksanız bu tarz kamışlardan uzak durun.

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam bende son 1 haftadır araştırıyorum ve sana bulduğum kamışları paylaşmak isterim

Okuma Dead Ringer DR-S-742 UL 228 cm 1-8 gr Lrf Kamışı

Kudos Storm 229cm 2-8g Lrf Olta Kamışı

Wily
Port Fish Wily Nash 210cm 1-10 gr LRF Kamışı

Shimano Catana EX 2.10m 1 - 11 gr LRFShimano Catana DX 2.10m 1 - 11 gr LRF

bende hala kararsızım ve en kötüsü de bu netice de para kolay kazanılmıyor ve geçen seneki fiyatlarıyla bu seneki fiyatları arasında ciddi farklılıklar var o yüzden bu kamışları kullanmış kişilerde bilgilerini paylaşırsa bizim gibi çömezlerde karar verirken daha sağlıklı düşünebiliriz herkese rastgelsin

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hocam bende son 1 haftadır araştırıyorum ve sana bulduğum kamışları paylaşmak isterim

Okuma Dead Ringer DR-S-742 UL 228 cm 1-8 gr Lrf Kamışı

Kudos Storm 229cm 2-8g Lrf Olta Kamışı

Wily
Port Fish Wily Nash 210cm 1-10 gr LRF Kamışı

Shimano Catana EX 2.10m 1 - 11 gr LRFShimano Catana DX 2.10m 1 - 11 gr LRF

bende hala kararsızım ve en kötüsü de bu netice de para kolay kazanılmıyor ve geçen seneki fiyatlarıyla bu seneki fiyatları arasında ciddi farklılıklar var o yüzden bu kamışları kullanmış kişilerde bilgilerini paylaşırsa bizim gibi çömezlerde karar verirken daha sağlıklı düşünebiliriz herkese rastgelsin

dead ringer ve kudosu kullandım. kudosu halen kullanıyorum sitede de başlığı mevcut kudosun arama butonuna kudos storm yazmanız kafi. yeni başlayacaksanız bu işe dead ringer ideal olacaktır. alıştıkça, sevdikçe daha hassas modellere geçersiniz (tabi hedef balığınıza göre değişir bu durum).
Baştan uyarayım lrf disiplini balıkçılık içerisinde en pahalı avcılıklardan birisidir. en basit iş yapan kokulu silikon 30tl.

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dead ringer ve kudosu kullandım. kudosu halen kullanıyorum sitede de başlığı mevcut kudosun arama butonuna kudos storm yazmanız kafi. yeni başlayacaksanız bu işe dead ringer ideal olacaktır. alıştıkça, sevdikçe daha hassas modellere geçersiniz (tabi hedef balığınıza göre değişir bu durum).
Baştan uyarayım lrf disiplini balıkçılık içerisinde en pahalı avcılıklardan birisidir. en basit iş yapan kokulu silikon 30tl.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim evet farkındayım pahalı ama bi o kadarda zevkli o yüzden istiyorum birazda uygun fiyatlı toplayarak çok fazla olmasada yeteri kadar keyif almak istiyorum tabi maddi durumum el verdikçe

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Başka bir başlıkta kullandığım spin kamışı önerdim. Bu başlıkta da yine kullanıp memnun kaldığım Nomura Akira 210 cm. 10 gr. kamışı önereyim. Ben oldukça memnunum, bir araştırın isterseniz.

Son düzenleme:

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim evet farkındayım pahalı ama bi o kadarda zevkli o yüzden istiyorum birazda uygun fiyatlı toplayarak çok fazla olmasada yeteri kadar keyif almak istiyorum tabi maddi durumum el verdikçe
videolarda bir şey dikkatimi çekti antalya bölgesinde lrf yerine daha çok light spin yapılıyor sanırım. 5-15 gr atarlı kamışlarla daha minik hafif silikonlar sahteler vs atılıyor. antalyada hedef balığınız ne olacak acaba? 0.5-1gr gibi ağırlıklarla çalışmayacaksanız atar aralığı yüksek biraz da sert kamışlara bakmanızda fayda var okuma lrf ufr gibi (bi 100tl civarı daha pahalı dead ringerdan)

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Başka bir başlıkta kullandığım spin kamışı önerdim. Bu başlıkta da yine kullanıp memnun kaldığım Nomura Akira 210 cm. 10 gr. kamışı önereyim. Ben oldukça memnunum, bir araştırın isterseniz.
nihayet nomurayı seven kullanan biri çıktı ya rahatladım. benim makina da nomura kanji, öve öve bitiremedim :)

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
videolarda bir şey dikkatimi çekti antalya bölgesinde lrf yerine daha çok light spin yapılıyor sanırım. 5-15 gr atarlı kamışlarla daha minik hafif silikonlar sahteler vs atılıyor. antalyada hedef balığınız ne olacak acaba? 0.5-1gr gibi ağırlıklarla çalışmayacaksanız atar aralığı yüksek biraz da sert kamışlara bakmanızda fayda var okuma lrf ufr gibi (bi 100tl civarı daha pahalı dead ringerdan)
şimdilik hangi balığı yakalamak istediğimle alakalı bir tercihim yok çünki mera bilgim yok ama başta mırmır eşkina tarzı balıklara yoğunlaşıp daha sonra ise levrek kefal tarzı biraz daha biyük balıkları avlamayı düşünüyorum tabi rastgelirse önerdiğiniz kamış için bütçem elverişli olmadığı için maalesef alamıyorum ama nakit sorunumu çözdüğüm zaman alacağım takım hazır boreas+ceymar 25lik+kairiki 0,06 ip olucak bakalım nasip