Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fosforlu yeşilin dayanılmaz cazibesi

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu renkle beraber mor damla sim iyi olmaz mı?

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif

KARAHANLI07

Aktif Üye
Adı
Metin Özgür Doğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Istanbul avcılarda yaşadığım yıllarda aynı çapariyi yapardım mayıs ayı ortalarında ambarlı dalgakırana istavrit kıyıladığında beden 0.20 köstek 0.15 köstek uzunluğu 1.5 karıştan 7 li çapari yapar 35gr kurşun ile sabah suyuna balığı bi güzel toplardım... istavrit kestiğinde bi tane istavriti kuyrukaltı keser top ile zargana takımına bağlar 1-2 de zargana alır evimin yolunu tutardım. Aaaah ah anılar... o çapari ile sadece istavrit değil akşam suyuna eşkina bile alırdım :)

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Istanbul avcılarda yaşadığım yıllarda aynı çapariyi yapardım mayıs ayı ortalarında ambarlı dalgakırana istavrit kıyıladığında beden 0.20 köstek 0.15 köstek uzunluğu 1.5 karıştan 7 li çapari yapar 35gr kurşun ile sabah suyuna balığı bi güzel toplardım... istavrit kestiğinde bi tane istavriti kuyrukaltı keser top ile zargana takımına bağlar 1-2 de zargana alır evimin yolunu tutardım. Aaaah ah anılar... o çapari ile sadece istavrit değil akşam suyuna eşkina bile alırdım :)
Böyle ballandıra ballandıra da anlatılmaz ki ama.. Tam da balığın kıt olduğu dönemde.. :)

havatemiz

Aktif Üye
Adı
İhsan Ö.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aynı rengi zor da olsa buldum. Fakat, ayakkabı bağlarını iplik haline getirmek zaman aldı. İki ucu kesip tek tek iplikleri çekince kolay oluyor.

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynı rengi zor da olsa buldum. Fakat, ayakkabı bağlarını iplik haline getirmek zaman aldı. İki ucu kesip tek tek iplikleri çekince kolay oluyor.
Ben de tek ucunu kesip kısa bir teli aralarına sokup ayırıyorum. Palmiye gibi açılıyor ucu. :)

Komple tek parçayken aradan ip çekmek zordur biraz, bağcığı dörde falan bölüp kısaltırsanız aradan ip çekmek epey kolay olur.

Veya iğnelere bağlayacağınız boy kadar keserseniz çok çok çok kolay ayrılır.
Mesela dün palamut çaparisi yapmak için bağcığı 6 CM boyda kestim, tek tek ayrıldı kolayca. :)
Fotoğrafta poşetteki çapari oltacıdan hazır alındı, onu örnek alarak diğerlerini yaptım.

palamutcapari.jpg

Son düzenleme:

karatepe

Aktif Üye
Adı
Muammer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Elemeği göz nuru, tabiki kısmetli olacak : )))