Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

ekremy1983

Aktif Üye
herkese selamlar olsun , BEN DÜN GALATADAYDIM SABAH GÜZEL ÇİNEKOP YAPTI SABAH EZANDAN SONRA 1.5 2 SAAT KADAR SONRA DURGUNLAŞTI VEE İSTAVRİT BAŞLADI ÇAPARİYLE GÜZELDE İSTAVRİT YAPTI İSTAVRİTLERDE GAYET İRİYDİ HERKESE RAST GELE
bugün galataya gittim,öğlen 1 gibi oradaydım.yemli,çapari denedik olmadı.yem olarak midye,hamsi,karides kullanıldı.tabi her kovaya 3-5 istavrit anca düştü.geceden kalan malzemeciler bile en fazla 1 kilo istavrit 2-3 tane de çinekop almışlardı.kefal derseniz zibille.adamlar ekmek sarıp atıyodu 3 dakikaya kefal düşüyodu.yandaki arkadaşlar çinekop için attılar ona da 2 kere eşşek istavriti daldı,boyutu gayet iyiydi.geçen hafta gittiğimde de böyleydi boşuna heveslenmeyin galatada balık yok tahminim en az 2 hafta daha olmaz.yalnız karaköy vapur iskelesinin azıcık ilerisinde kıraça tutulduğu söylendi hatta biz köprüdeyken vapurların kalktığı iskelede 3-5 kişinin bişeyler tuttuğunu gördük yanımdaki arkadaş yakınlarına gitti kıraça tuttuklarını söyledi.
bu galata dediğiniz farklı iki yer mi ?

tahsin

Yeni Üye
BEN YALAN YANLIŞ RAPOR YAZIPTA ABİLERİMİ YADA KARDEŞLERİMİ KANDIRACAK KADAR ALÇALMADIM DAHA .çünki çoğu zaman bende burdan raporlara bakıpta balığa gidiyorum 27 EYLÜL GECESİ SAAT 3 TE GALATA KÖPRÜSÜNÜN KARAKÖYE BAKAN TARAFINDAYDIM ÇOK YAĞMUR VARDI HATTA MALZEMECİ ARKADAŞ ERSİN TANIYAN VARSA BİLİR KARAKÖY TARAFINDAN GELİRKEN İLK MALZEME SATAN KİŞİ KENDİSİ İSTAVRİT ÇAPARİSİYLE 5 ADET ÇİNEKOP ALDI ŞANS EVET . SABAH EZANDAN SONRA ÇİNEKOP GÜZEL YAPTI ÇİNEKOPTAN SONRA İSTAVRİT BAŞLADI GAYETTE GÜZELDİ İRİYDİ.HERKESE RASTGELE SAYGILARIMLA

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Galata çevresi sabah ful kalabalıktı gene mekan sahibleri yerini almışlar ayrıca Galata köprüsü unkapanı köprüsü sabah fuldu sanırım balık yavaş yavaş gelmiş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Gece ve sabaha karsi 2 gundur galatada cinekop yapmaya baslamis. Unkapani koprusu 2 haftadir balik yapiyo ama yaprakti bu aralar cinekop cikmaya basladi. Galatada da aliyorlar . Balik dipte degil . Bugun sabaha karsi eminonu tarafindan almislar.

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Sezon acılmiştir

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
3 gündür Galata çevresini takip ediyorum ve 3 gündür ful çinekop çeken cekene demekki sezon açılmış buna göre