katilhamsi
Daimi Üye
- Adı
- Kadir
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Tebrik ederim, lrf benimde aklımda ama bu aralar gece gidiyorum, gece olmaz sanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tesekkurler.Tebrik ederim, lrf benimde aklımda ama bu aralar gece gidiyorum, gece olmaz sanırım.
Afiyet olsun Cumhur,Dun saat 17-22 arasi Unkapanindaydim. Kopru cok kalabalikti. Bos yer yok gibiydi. Herkes yemli istavrit ve yemli asansor takimla cinekop deniyordu. Capari yok kadar azdi. Kovalarda 3-5 minik yaprak bolca istavrit vardi. Yanimdaki eleman guzel boyda bir cinekop cekti. Baskada kayda deger boyda cinekop yoktu. Benim kismetime de asagidakiler dustu. Lrf takimi ve yemli takimina isome pembe kullandim. Koprudekilerin saskin bakislari ve ardi arkasi gelmeyen sorulari ile isome yine yapti yapacagini
Ekli dosyayı görüntüle 67038
Uygar ben yakın zamanda köprüye gitmedim,@Ercüment abi bende cuma ve pazar un kapanı köprüde idim.cuma iyi istavrit vardı pazar da aşağı yukarı aynı ancak un kapanı nı ben çözemedim ben örneğin bir saatde yaklaşık 4-5 tane alırken yanımda duran genç bir arkadaş adeta at çek yaptı.ve orda edindiğim bilgi ve usta arkadaşlardan aldığım bilgi ile yaklaşık ıkı kamış boyu suya indirdim çapari yi, ancak sizce iş çaparide mi biter yoksa balığın derinliğini his edebilmekte mi.Bide sizin tecrübelerinizle önerileriniz un kapanı köprüsü için, çapari rengi gibi eğer uygun sa çapari resmi dahi istiyeceğim sizden çünkü gurur yaptım bu işi.