Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba evet izin veriliyor ben 7 35 spin kamışla hem acemiliğimi atarım hem merakımı gidereyim diye gitmiştim mera güzel ama birşey alamadım kaşık baby jig ve sahte denedim bir tavsiye vereyim kaşık falan attığında diplersen bekletme takılıyor bir kaşık kaybettimArkadaşlar selam, Azapkapı sahilde yeni yapılan parkta aksam lrf yapabilirmiyiz. izin veriyorlar mı.
benim bildiğim orası yasak , güvenlik sürekli geziyor.Arkadaşlar selam, Azapkapı sahilde yeni yapılan parkta aksam lrf yapabilirmiyiz. izin veriyorlar mı.
Ben de öyle sanıyordum hatta buradan okuyup gitmiştim bir gün gezerken güvenliğe bizzat sordum yasak demesini bekliyordum fakat serbest tutan oluyor dedi hatta o ara birisini gördüm lrf yapıyordu silikonla sonra kendim de gittim aslında Fener e göre Eminönü ne daha yakın Fener e kadar lüfer sokuluyorsa oralarda da alınabilir diye düşünüyorumbenim bildiğim orası yasak , güvenlik sürekli geziyor.
iyi bir güvenliğe denk gelmiş olabilirsiniz.Ben de öyle sanıyordum hatta buradan okuyup gitmiştim bir gün gezerken güvenliğe bizzat sordum yasak demesini bekliyordum fakat serbest tutan oluyor dedi hatta o ara birisini gördüm lrf yapıyordu silikonla sonra kendim de gittim aslında Fener e göre Eminönü ne daha yakın Fener e kadar lüfer sokuluyorsa oralarda da alınabilir diye düşünüyorum
Yazdiklariniza kahkaha attimiyi bir güvenliğe denk gelmiş olabilirsiniz.
gidecek olanlar lütfen temziliğe ve gürültü yapmamaya yemli atmamaya dikkat etsinler.
güvenlik müsamaha gösteriyorsa çevreye rahatsızlık vermemek lazım.
lrfciden spinciden doğaya zarar gelmez ama köprü tayfası ( bohçacı tipler) dadanırsa külliyen yasaklarlar.