Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

cagrioz

Aktif Üye
Adı
ÇAĞRI Ö
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar selam, Azapkapı sahilde yeni yapılan parkta aksam lrf yapabilirmiyiz. izin veriyorlar mı.
Merhaba evet izin veriliyor ben 7 35 spin kamışla hem acemiliğimi atarım hem merakımı gidereyim diye gitmiştim mera güzel ama birşey alamadım kaşık baby jig ve sahte denedim bir tavsiye vereyim kaşık falan attığında diplersen bekletme takılıyor bir kaşık kaybettim

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif

cagrioz

Aktif Üye
Adı
ÇAĞRI Ö
Kan Grubu
A Rh Pozitif
benim bildiğim orası yasak , güvenlik sürekli geziyor.
Ben de öyle sanıyordum hatta buradan okuyup gitmiştim bir gün gezerken güvenliğe bizzat sordum yasak demesini bekliyordum fakat serbest tutan oluyor dedi hatta o ara birisini gördüm lrf yapıyordu silikonla sonra kendim de gittim aslında Fener e göre Eminönü ne daha yakın Fener e kadar lüfer sokuluyorsa oralarda da alınabilir diye düşünüyorum

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de öyle sanıyordum hatta buradan okuyup gitmiştim bir gün gezerken güvenliğe bizzat sordum yasak demesini bekliyordum fakat serbest tutan oluyor dedi hatta o ara birisini gördüm lrf yapıyordu silikonla sonra kendim de gittim aslında Fener e göre Eminönü ne daha yakın Fener e kadar lüfer sokuluyorsa oralarda da alınabilir diye düşünüyorum
iyi bir güvenliğe denk gelmiş olabilirsiniz.

gidecek olanlar lütfen temziliğe ve gürültü yapmamaya yemli atmamaya dikkat etsinler.

güvenlik müsamaha gösteriyorsa çevreye rahatsızlık vermemek lazım.

lrfciden spinciden doğaya zarar gelmez ama köprü tayfası ( bohçacı tipler) dadanırsa külliyen yasaklarlar.

empatiq

Üye
Adı
Cem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iyi bir güvenliğe denk gelmiş olabilirsiniz.

gidecek olanlar lütfen temziliğe ve gürültü yapmamaya yemli atmamaya dikkat etsinler.

güvenlik müsamaha gösteriyorsa çevreye rahatsızlık vermemek lazım.

lrfciden spinciden doğaya zarar gelmez ama köprü tayfası ( bohçacı tipler) dadanırsa külliyen yasaklarlar.
Yazdiklariniza kahkaha attim :) insallah aramizda o koprude gordugumuz kovasi bir yerde, olta takimlari sagda solda, oturagi bir yerde olupta oranin kirasini veriyormusta sahiplenmis tiplerden yoktur. Ne kadar kirli bir goruntu veriyorlar. Ben kalabalik bir yer oldugunda oltayi cikarasim gelmiyor ki lrf atiyorum.

MehmetYılmaz

Aktif Üye
Adı
Mehmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim bildiğime göre yasak orada. Üç gün önce oradaydım 2 kişi akşam tutuyordu, güvenlik görmüş birşey denemiş. Keşke güvenliğe sorsaydım yasak mı diye, tembelliğine geldi sormadım :)