iskorpit61
Daimi Üye
Bende sonar olduğu için ben sürü görürsem atıyorum.öbür türlü balığın peşinde benzin yakmanın bi manası yok .)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rast gelsin diyelim.Adam kapamış dükkanı alamadım boru kurdunu.an itibariyle galata köprüsü kalabalık.gemi geçiş yerinden bile atan var.tek tük istavrit alıolar. Bizde kısmetimizi denicez bakalım denizde
Olumlu haber varmı...Adam kapamış dükkanı alamadım boru kurdunu.an itibariyle galata köprüsü kalabalık.gemi geçiş yerinden bile atan var.tek tük istavrit alıolar. Bizde kısmetimizi denicez bakalım denizde
Dün akşam köprüde (Unkapanı) neredeyse hiç vuruş yoktu (yemli). Akşam üstü gelenler hem çapari hem yemli denemişler ama 4 saatte tek bir istavrit almışlar. Gece kıyıya yakın kısımdan ispari almıştı bir kişi. Diğer kovalar boştu.Olumlu haber varmı...
Nedir son durum Kerem?Bugun sarayburnunda olcam kalabalik olcak ama hayirlisi bakalim![]()
Tek tuk istavrit abi eminonunu denedim ilk cok kalabalik eziyetti resmen makara misinayida unutmusum orda oda yordu ama kayip bulamadim tek tukte zargana almislar bazilari iriymisNedir son durum Kerem?
Bende bu sabah, kurşun arkası rapala - kaşık, turuncu çinekop çaparisi, bombardo ile turuncu - beyaz ipek kullandım. Sıfır balık.Tek tuk istavrit abi eminonunu denedim ilk cok kalabalik eziyetti resmen makara misinayida unutmusum orda oda yordu ama kayip bulamadim tek tukte zargana almislar bazilari iriymis
Disli balik tek tuk aliniyomus abi yemliyle , kursun arkasi sabah erkenden yapmayabilir ama yinede denemekte yarar var istavrit yapiyo arasira zarganaya bende denedim cikmadi ama sarayburnunda galata koprusunde alinmisBende bu sabah, kurşun arkası rapala - kaşık, turuncu çinekop çaparisi, bombardo ile turuncu - beyaz ipek kullandım. Sıfır balık.