Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adam kapamış dükkanı alamadım boru kurdunu.an itibariyle galata köprüsü kalabalık.gemi geçiş yerinden bile atan var.tek tük istavrit alıolar. Bizde kısmetimizi denicez bakalım denizde
Rast gelsin diyelim.

balikciali

Aktif Üye
Adı
Ali V.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Olumlu haber varmı...
Dün akşam köprüde (Unkapanı) neredeyse hiç vuruş yoktu (yemli). Akşam üstü gelenler hem çapari hem yemli denemişler ama 4 saatte tek bir istavrit almışlar. Gece kıyıya yakın kısımdan ispari almıştı bir kişi. Diğer kovalar boştu.

Mektupla

Daimi Üye
Tek tuk istavrit abi eminonunu denedim ilk cok kalabalik eziyetti resmen makara misinayida unutmusum orda oda yordu ama kayip bulamadim tek tukte zargana almislar bazilari iriymis
Bende bu sabah, kurşun arkası rapala - kaşık, turuncu çinekop çaparisi, bombardo ile turuncu - beyaz ipek kullandım. Sıfır balık.

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende bu sabah, kurşun arkası rapala - kaşık, turuncu çinekop çaparisi, bombardo ile turuncu - beyaz ipek kullandım. Sıfır balık.
Disli balik tek tuk aliniyomus abi yemliyle , kursun arkasi sabah erkenden yapmayabilir ama yinede denemekte yarar var istavrit yapiyo arasira zarganaya bende denedim cikmadi ama sarayburnunda galata koprusunde alinmis