Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

cagrioz

Aktif Üye
Adı
ÇAĞRI Ö
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gündüz Kendo limon yüzdürücem . Akşam da yemliye atıcam. Umut var
Mera çok güzel aslında sakin sessiz bir kez denedim ben de spin bu sabah da işe gelirken birisi spin yapıyordu suda zarganalar vardı içimden dedim abi zarganaya dönsene:)

Bll002

Aktif Üye
Adı
Bilal altan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Mera çok güzel aslında sakin sessiz bir kez denedim ben de spin bu sabah da işe gelirken birisi spin yapıyordu suda zarganalar vardı içimden dedim abi zarganaya dönsene:)
Hesaplarıma göre bu meranın çalışması lazım. İş yapmazsa da kendi ayıbı. :) ordan karaköye kadar yolu var

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lüfer ler, Kofana lar, Palamut lar, Torik ler rast gelsin cümlemize İnşâllah...
:)
( Pazartesi günü rast geldi,
onbeş adet Çinekop yakaladım ama küçük olduğundan hepsi iade edildi denize. )
amin amin amin cemil cümlemize inşallah... :)

Mektupla

Daimi Üye
Galata köprüsü Haliç tarafında bazı kovalarda güzel İstavrit gördüm.

Mektupla

Daimi Üye
Şu an Galata Köprüsü Haliç tarafında
bazı kovalarda az İstavrit gördüm. Biraz İstavrit yaptığını söylediler.
Yemli Çinekop takımı atanlarda var.

kaan80

Üye
Adı
kaan ünver
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Selam hobidaşlar,
Eylül ayıyla birlikte ben de başladım Galata nöbetlerine. Mesai ve çocuk nedeniyle ancak Cuma geceleri gidebiliyorum ve sabahlıyorum köprüde. Geçen yıllarda bu zamanlar kovaya çinekop koyardık, bu sene vuruş dahi yok.
Bu Cuma gitmeyecektim ama gece uyku tutmadı üşenmedim atladım gittim. İki oltayı da yatırdım, biri çinekopta biri istavritte. Köprünün boğaza bakan Eminönü tarafı. Çinekop alan görmedim, akşama doğru biri almış kovasında 4 parça vardı hepsi ölmüştü herhalde en az 3-4 saat olmuştu yakalanalı. Gece boyu fena istivrit yapmadı. Yalnız balık takım seçiyor. Benim beden kısaydı ve seyrek balık aldım, yanımdakinin olta 0,10 misina ve oltayı yukarı çektiğinde ağırlık suya değecek kadar uzun beden vardı, iyi miktarda iri istavrit yakaladı. Gün ağırınca karides kullananlara izmarit gelmeye başladı. Saat 9 da ayrıldım. Hedef balık çinekop olunca istavrit takımı bağlamamıştım, hazır takımla da verimli olmuyor. Cumaları denemeye devam edeceğim, umarım bu yokluk birgün son bulur.

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selam hobidaşlar,
Eylül ayıyla birlikte ben de başladım Galata nöbetlerine. Mesai ve çocuk nedeniyle ancak Cuma geceleri gidebiliyorum ve sabahlıyorum köprüde. Geçen yıllarda bu zamanlar kovaya çinekop koyardık, bu sene vuruş dahi yok.
Bu Cuma gitmeyecektim ama gece uyku tutmadı üşenmedim atladım gittim. İki oltayı da yatırdım, biri çinekopta biri istavritte. Köprünün boğaza bakan Eminönü tarafı. Çinekop alan görmedim, akşama doğru biri almış kovasında 4 parça vardı hepsi ölmüştü herhalde en az 3-4 saat olmuştu yakalanalı. Gece boyu fena istivrit yapmadı. Yalnız balık takım seçiyor. Benim beden kısaydı ve seyrek balık aldım, yanımdakinin olta 0,10 misina ve oltayı yukarı çektiğinde ağırlık suya değecek kadar uzun beden vardı, iyi miktarda iri istavrit yakaladı. Gün ağırınca karides kullananlara izmarit gelmeye başladı. Saat 9 da ayrıldım. Hedef balık çinekop olunca istavrit takımı bağlamamıştım, hazır takımla da verimli olmuyor. Cumaları denemeye devam edeceğim, umarım bu yokluk birgün son bulur.
Gece, boyu fena istavrit yapmadı derken, boyu fena olmayan iri iri istavrit mi yaptı, yoksa kıraça mı yaptı, tavalık çıktı mı...

kaan80

Üye
Adı
kaan ünver
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gece, boyu fena istavrit yapmadı derken, boyu fena olmayan iri iri istavrit mi yaptı, yoksa kıraça mı yaptı, tavalık çıktı mı...
boylar gayet iyi ve adet olarak fazlaydı. en azından takımı iyi olanlar için böyle oldu.