sedatt
Aktif Üye
- Adı
- SEDAT AYDIN
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
yine güzel bir ava imza atmışsınız.ellerinize sağlık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sağolun. Gerçekten güzel bir boy. Ama cüssesinden beklediğim mücadeleyi vermedi.Tebrikler Akın Kaptan. Gerçekten de oldukça iri bir boy. Rastgele.
Teşekkürler. Bence canlı yem en zahmetli ve en zevkli yöntem.akın kaptan eline sağlık...avcı balık yakalamanın en zevklisi galiba canlı yemlerle yapılanıdır ..rastegele
yine güzel bir ava imza atmışsınız.ellerinize sağlık
tebrikler harika bir baraküda
Teşekkürler.Güzel bir av olmuş.Ellerinize sağlık.Afiyet olsun
Sağol Hamdi Abi. Balık yokluğu bize yeni şeyler denemekten başka yol bırakmıyor. Balık iğneden kurtulunca ilk resimdeki gibi ensesinden yakalayıp içeri aldım. Hatta o resimi çektiğimizde daha balığı bırakmamıştım.Özlemişiz Akın bu güzel raporlarını
Her kelimesi bilgi verici bir rapor olmuş.
Çok güzel bir balık almışsın, suda kurtulup elinle tekrar yakalamanda ayrı bir şans olmuş
Tebrik ederim.
Balığı enseledin yaniSağol Hamdi Abi. Balık yokluğu bize yeni şeyler denemekten başka yol bırakmıyor. Balık iğneden kurtulunca ilk resimdeki gibi ensesinden yakalayıp içeri aldım. Hatta o resimi çektiğimizde daha balığı bırakmamıştım.
Sağolun. Bu arada imzanızdaki metin bir şey hatırlattı. Bildiğim kadarı ile baraküda eti lezzetli olmasına karşın içerdiği yüksek miktarda civa nedeniyle sakıncalı. Yabancı forumlarda bu balık için "yenmez" deniyor.cok güzel bravo