- Adı
- Oktay GEZEK
Sevgili Onur, Anladığım kadarıyla ava çıkarkende hedefin buydu sanırım, Şu dönem itibariyle levrek balığının üreme ayları olduğunu kabul edersek, bunu görsel olarak çok güzel alatmışsın, Duyarlılığın için tebrik ederim.

Emre abi sen levreğin üreme aylarında avlamaya gidiyormusun.? Biz amatörler olarak günlük limitlerimiz belli bunda hemfikiriz, Fakat hayvanın üreme döneminde de rahat bırakmak, gelecekte yapacağımız avlar içinde bir yatırım değil mi sencede.? Biz amatörlerin doğaya ne kadar zarar verebileceğinden bahsetmiyorum. Ne demek istediğimi anlatabildiğimi düşünüyorum. SelamlarOnur,merhaba.
Levreğin çok güzel.
Bırakmanın sebebini anlayamadım.
Bırakma ve tadını çıkar avının.Izgarada,tavada,fırında,güveçte güzelce yemelisin.
Yemezsen o zaman sorun.
Eğer bizler amatörsek ve 5 kg limitine tabi isek bizim avlarımız ile levreğin de diğer su dünyadaki canlıların da soyu,nesli,zürriyeti tükenmez.Bizler avlaklardan elimizi eteğimizi çektiğimiz,gördüklerimize duyarsız davrandığımız zaman,su dünyayı katillere,bombacıya,manyatçıya,gece dalana,ağla çevirip diğrenleyene emanet ettiğimiz zaman tükenir.
Sportif avcıların bu balığın neslini tehlikeye atması söz konusu bile olamaz.
Levreğin yakışıklı bir delikanlı.![]()