Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hızlı Sarım Mı Yavaş Sarım Mı ?

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar bende farklı bir konu açmıştım daha yeni shimano sedona 4000xg fı makine aldım, cogunlukla levrek için su üstü ile avlanacaktım fakat buradaki yorumları okuyunca biraz hüsrana uğradım . Hatamı ettim acaba 6.2.1 devir 99cm saran bir makine . Sonra araştırmalarımda Sulh Turgay Karaarslan üstadın shimano exsence 4000 makine incelemesini izledim baya bir övüyordu makineyi . Shimanonun (levrek avı için özel seri) olarak ürettiğinden bahsediyordu . Makinenin özelliklerine bakınca 6.2.1 devir ve 99 cm sarım kapasitesinde olduğunu gördüm . Kafam oldukça karıştı benim bu 99 cm saran yüksek devşrli makineyle levrek avında zorlanacağım gibi yorumlarda okudum fakat diğer taraftan shimano firması levrek avına özel aynı devir ve sarım özelliklerinde makine üretip piyasaya sürüyor 3600tl gibi bir etikete sahip . Şimdi bu işin aslı astarı nedir acaba şimdiden tesekkurler.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar bende farklı bir konu açmıştım daha yeni shimano sedona 4000xg fı makine aldım, cogunlukla levrek için su üstü ile avlanacaktım fakat buradaki yorumları okuyunca biraz hüsrana uğradım . Hatamı ettim acaba 6.2.1 devir 99cm saran bir makine . Sonra araştırmalarımda Sulh Turgay Karaarslan üstadın shimano exsence 4000 makine incelemesini izledim baya bir övüyordu makineyi . Shimanonun (levrek avı için özel seri) olarak ürettiğinden bahsediyordu . Makinenin özelliklerine bakınca 6.2.1 devir ve 99 cm sarım kapasitesinde olduğunu gördüm . Kafam oldukça karıştı benim bu 99 cm saran yüksek devşrli makineyle levrek avında zorlanacağım gibi yorumlarda okudum fakat diğer taraftan shimano firması levrek avına özel aynı devir ve sarım özelliklerinde makine üretip piyasaya sürüyor 3600tl gibi bir etikete sahip . Şimdi bu işin aslı astarı nedir acaba şimdiden tesekkurler.
Su üstü wtd için yüksek sarım iyidir.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ya aslinda japonyada yakalanan levreklere ve avlara biraz bakmak lazim, adamlar o makinalarla nasil sariyorlar ve nasil av yapiyorlar.. ayrica yakaladiklari levrekler bizim burdakiyle ayni cinste balik midir? Ordaki levrekler biraz daha agresif okyanus cinsi gibi tam anlamiyla ayni balik degil ve populasyon burdan daha fazla.. bir kac japon levrek avi videosu izlemenizi ve baliklara dikkatli bakmanizi tavsiye ederim.. adam makinayi oyle yavas oyle yavas sariyor ki sahte gidim gidim hareket ediyor, inanilmaz sabirli adamlar o makinalarla sarim yaparken.. hele gece avlarinda dahada yavas sariyorlar.. bir daha videolara rastladim mi burdan paylasirim sizde meger bu yuzdenmis dersiniz..