Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hızlı gibi...Benim makinam 3000 kafa 93 cm sarıyor levrek için hızlı mı kazık montesin makinadan diye düşünüyorum
S.a Shimano Stradic Yeni Kasa olanını almayı düşünüyorum 3000 olanını ama sizce 78 sarımmı 89 sarımmı ara seçenek yok.... Karadeniz kıyılarından genel olarak Samsun da at çek için levrek lüfer ne çıkarsa diyerekten öneriniz ne olurdu ? Farklı makinalar kullanan arkadaşlar su üstü ve dalarlı için hangi hız derecesini kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur ?
Resmen tezimi yerle yeksan etmiş ustamız.9. Dakika 50. Saniye den itibaren bir cevap olabilir...
Yavaş sarım ve hızlı sarım makinelerin neden ayrı ayrı üretildiği, neden ideal sarım değerinin olamayacağının en güzel açıklaması.9. Dakika 50. Saniye den itibaren bir cevap olabilir...
Şunu gördüm Shimanoda 3000 lik üst ve orta segment makineler hep 78 ile 89 iken Daiwada 3000 lik üst ve orta segment makineler modeline göre 77, 80 ve 93 arası....Peki shimano makinaların ust segmentleri gördüğüm kadarı ile hep hızlı.
Shimanonun levrek için olan makinaları nelerdir?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi