Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk levreğim :)

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İlkler güzeldir Tebrikler...

mustafa_ozdag

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler,artık gerisi gelir.
Balığı aldığınız zaman yaptıklarınızı ve yapmadıklarını unutmayın.
Allahtan balık büyük değildi yoksa büyük ihtimal alamayacaktım. Çünkü daha önce büyük bir tanesini çekememiştim, misina kopunca kaçmıştı balık.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Allahtan balık büyük değildi yoksa büyük ihtimal alamayacaktım. Çünkü daha önce büyük bir tanesini çekememiştim, misina kopunca kaçmıştı balık.
Benim demek istediğim;Rüzgarın durumu,suyun durumu,
sahtenin düştüğü yer,vuruş aldığınız mesafe,makinanın devri,sarım hızınız,kalamanın durumu vs.
Bu gözlemleri birleştirince gol olur...

mustafa_ozdag

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim demek istediğim;Rüzgarın durumu,suyun durumu,
sahtenin düştüğü yer,vuruş aldığınız mesafe,makinanın devri,sarım hızınız,kalamanın durumu vs.
Bu gözlemleri birleştirince gol olur...
Ben bir sarıp bir duruyordum. Kıyıya 3 metre kala sahte kayaya takılmasınsın diye sarmayı durdurdum.O arada atladı balık. :)

Sanırım bu işe başlayalı 4-5 ay oldu. Dün ilk levreğimi yakaladım. O kadar sahte yem kaybettim o kadar saat yoruldum. 3 kere kaçırdım. En sonunda bunu tuttum. Benim için büyük insanlık için küçük bir adım :p Sonra hemen denize geri iade ettim, büyü de gel diyerek :)

Ekli dosyayı görüntüle 54430
ilk levreğini tebrik ediyorum Mustafa..artık levrekten başkası seni kesmez:))
bu sevdada, üst seviye levrek avlamaktır.
varivas 1.2 pe kum rengi (gündüz) ve daiwa 1.5 pe yeşil (gece ve çok bulanık sularda ) kullanırsan kopma yaşamazsın ..
yazın su üstünü daha çok kullan.
saldıgını söylediğine de memnun oldum..

mustafa_ozdag

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ilk levreğini tebrik ediyorum Mustafa..artık levrekten başkası seni kesmez:))
bu sevdada, üst seviye levrek avlamaktır.
varivas 1.2 pe kum rengi (gündüz) ve daiwa 1.5 pe yeşil (gece ve çok bulanık sularda ) kullanırsan kopma yaşamazsın ..
yazın su üstünü daha çok kullan.
saldıgını söylediğine de memnun oldum..
Valla örgü misinayı beceremem diye henüz örgüye geçmedim. Ama aliexpressten 0.18mm siyah ve yeşil örgü sipariş ettim.Gelirse onları deneyeceğim. Sahtelerimi de yine aliexpressten aldım Tsuniroya mı nedir markası.Zaten bu levreği de bu sahtenin kırmız kafa olanıyla tutum. Kopma nedeni, satıcının at çek için elimdeki misinanın kalın olduğunu söyleyip bana ince bir misina vermesinden kaynaklanıyordu. Tabi benim acemiliğimi de üstüne koyun.Ama baya yol kat ettim o zamandan beri :) Gerçi balık da büyüktü kaldırmakta zorlanmıştım baya. Ertesi gün gittim aynı yere. Yanımdaki kişi tuttu 6 kilonun üzerindeydi. Kısmet işte.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Mustafa
Umarım daha güzelleri de rast gelir