Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
İlkler güzeldir Tebrikler...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allahtan balık büyük değildi yoksa büyük ihtimal alamayacaktım. Çünkü daha önce büyük bir tanesini çekememiştim, misina kopunca kaçmıştı balık.Tebrikler,artık gerisi gelir.
Balığı aldığınız zaman yaptıklarınızı ve yapmadıklarını unutmayın.
Sağolun.İlkler güzeldir Tebrikler...
Kesinlikle şanslısınız. Kısmetiniz ve trofeniz bol olsun.Ben şanslıyım o zaman desenize![]()
Benim demek istediğim;Rüzgarın durumu,suyun durumu,Allahtan balık büyük değildi yoksa büyük ihtimal alamayacaktım. Çünkü daha önce büyük bir tanesini çekememiştim, misina kopunca kaçmıştı balık.
Ben bir sarıp bir duruyordum. Kıyıya 3 metre kala sahte kayaya takılmasınsın diye sarmayı durdurdum.O arada atladı balık.Benim demek istediğim;Rüzgarın durumu,suyun durumu,
sahtenin düştüğü yer,vuruş aldığınız mesafe,makinanın devri,sarım hızınız,kalamanın durumu vs.
Bu gözlemleri birleştirince gol olur...
ilk levreğini tebrik ediyorum Mustafa..artık levrekten başkası seni kesmezSanırım bu işe başlayalı 4-5 ay oldu. Dün ilk levreğimi yakaladım. O kadar sahte yem kaybettim o kadar saat yoruldum. 3 kere kaçırdım. En sonunda bunu tuttum. Benim için büyük insanlık için küçük bir adımSonra hemen denize geri iade ettim, büyü de gel diyerek
Ekli dosyayı görüntüle 54430
Valla örgü misinayı beceremem diye henüz örgüye geçmedim. Ama aliexpressten 0.18mm siyah ve yeşil örgü sipariş ettim.Gelirse onları deneyeceğim. Sahtelerimi de yine aliexpressten aldım Tsuniroya mı nedir markası.Zaten bu levreği de bu sahtenin kırmız kafa olanıyla tutum. Kopma nedeni, satıcının at çek için elimdeki misinanın kalın olduğunu söyleyip bana ince bir misina vermesinden kaynaklanıyordu. Tabi benim acemiliğimi de üstüne koyun.Ama baya yol kat ettim o zamandan beriilk levreğini tebrik ediyorum Mustafa..artık levrekten başkası seni kesmez)
bu sevdada, üst seviye levrek avlamaktır.
varivas 1.2 pe kum rengi (gündüz) ve daiwa 1.5 pe yeşil (gece ve çok bulanık sularda ) kullanırsan kopma yaşamazsın ..
yazın su üstünü daha çok kullan.
saldıgını söylediğine de memnun oldum..