B
BS Okuru
Misafir
Tebrikler.. Umarım o saldığınız levrek size 9 kg luk bir Trofe olarak geri döner..
Rastgelsin..
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İkindiden sonra saat 5 i geçerken. Genelde hava karardıktan sonra ve sabah güneş doğmadan önce levrek daha iyi av verir diye bir düşünce var ama ben gündüz dere ağzında serpme ağla 3 kiloluk levrek tutanlar da gördüm. Tabi bu dediğim, benim bulunduğum yer içindir. Benim genlede gittiğiim yer bir akarsunun denizle buluştuğu yere yakın.Aynı yerde dün de Rover 98 i takip eden yaklaşık 2-3 kiloluk balık kıyıya kadar gelip beni fark edince geri döndü. Ama levrek olup olmadığından emin değilim.saat kaç gibi yakalanız yani günün her saati levrek avlayabilirmiyiz
Sen o meraya devam kardeşim. Birazda aksiyonunu geliştir bak ne paşalar çıkıyor. Çatal kuyrukla ,kuzuda hediyesi. Aynen devam....İkindiden sonra saat 5 i geçerken. Genelde hava karardıktan sonra ve sabah güneş doğmadan önce levrek daha iyi av verir diye bir düşünce var ama ben gündüz dere ağzında serpme ağla 3 kiloluk levrek tutanlar da gördüm. Tabi bu dediğim, benim bulunduğum yer içindir. Benim genlede gittiğiim yer bir akarsunun denizle buluştuğu yere yakın.Aynı yerde dün de Rover 98 i takip eden yaklaşık 2-3 kiloluk balık kıyıya kadar gelip beni fark edince geri döndü. Ama levrek olup olmadığından emin değilim.