Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk levreğim :)

B

BS Okuru

Misafir
Tebrikler.. Umarım o saldığınız levrek size 9 kg luk bir Trofe olarak geri döner.. :) Rastgelsin..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Semiherdem

Yeni Üye
Adı
Semih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
saat kaç gibi yakalanız yani günün her saati levrek avlayabilirmiyiz

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Mustafa .İlkler unutulmaz , trofelerinde olur inşaallah.

mustafa_ozdag

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
saat kaç gibi yakalanız yani günün her saati levrek avlayabilirmiyiz
İkindiden sonra saat 5 i geçerken. Genelde hava karardıktan sonra ve sabah güneş doğmadan önce levrek daha iyi av verir diye bir düşünce var ama ben gündüz dere ağzında serpme ağla 3 kiloluk levrek tutanlar da gördüm. Tabi bu dediğim, benim bulunduğum yer içindir. Benim genlede gittiğiim yer bir akarsunun denizle buluştuğu yere yakın.Aynı yerde dün de Rover 98 i takip eden yaklaşık 2-3 kiloluk balık kıyıya kadar gelip beni fark edince geri döndü. Ama levrek olup olmadığından emin değilim.

OkNisT

Üye
Adı
Okan KARAKAYA
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gözünüz aydın, darısı başıma artık, istanbulda zor ama fırsat buldukça kaçmaya devam :)

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İkindiden sonra saat 5 i geçerken. Genelde hava karardıktan sonra ve sabah güneş doğmadan önce levrek daha iyi av verir diye bir düşünce var ama ben gündüz dere ağzında serpme ağla 3 kiloluk levrek tutanlar da gördüm. Tabi bu dediğim, benim bulunduğum yer içindir. Benim genlede gittiğiim yer bir akarsunun denizle buluştuğu yere yakın.Aynı yerde dün de Rover 98 i takip eden yaklaşık 2-3 kiloluk balık kıyıya kadar gelip beni fark edince geri döndü. Ama levrek olup olmadığından emin değilim.
Sen o meraya devam kardeşim. Birazda aksiyonunu geliştir bak ne paşalar çıkıyor. Çatal kuyrukla ,kuzuda hediyesi. Aynen devam....