İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

Ustalarım merhaba, benim sormak istediğim, avdan sonra ip misinanın temizliği ve bakımı nasıl yapılmalı. Tecrübelerinizi paylasirmisiniz.
Onur Abi, ben şöyle yapıyorum. Avı bitirdikten sonra klipse kamışın atar değerinde bir kurşun takıyorum, atabildiğim kadar ileriye atıyorum. Daha sonra makinayı sararken ıslak bezle misinadan tutarak tuzlu suyun bezde kalmasını sağlıyorum. Son atışımı misinanın temizliğine ayırıyorum kısaca.

Onur Abi, ben şöyle yapıyorum. Avı bitirdikten sonra klipse kamışın atar değerinde bir kurşun takıyorum, atabildiğim kadar ileriye atıyorum. Daha sonra makinayı sararken ıslak bezle misinadan tutarak tuzlu suyun bezde kalmasını sağlıyorum. Son atışımı misinanın temizliğine ayırıyorum kısaca.
emrecan kardesım nasılsın buradada gormek kısmetmıs senı...🙂...ip misinayı boyle temızlemek tuylendırmıyormu pekı mısınayı..

45529 dosyayı görüntüle
Merhaba,
Forumdaki yorumlara istinaden aliexpress uzerimden (gelirse) bu ipin siparisini verdim,
0,165 mm 500m yazilanlar yorumlar dogruysa bu fiyata cok uygun,
Surf stilinde kullanacagim,
Kullanan varsa dugum tutumu,dayanikliligi,ne kadar sure sonra tiftif yapacagi,boya atmamasi..vb yani genel olarak nasil olduguyla alakali yorum bekliyorum,
Saygilar

Bu ürünü geçen seneden beri kullanıyorum. Düğüm iyi, dayanıklılık çok iyi, tiftif hiç yapmıyor, boyası zamanla gidiyor.

Ben surf stilinde kullandım ağır kurşunlarla sürekli at çek. Genel olarak çok memnun kaldım hem fiyatı hem de kalitesi bakımından. 3 makara aldım 1i hala paketinde.

Bu ürünü geçen seneden beri kullanıyorum. Düğüm iyi, dayanıklılık çok iyi, tiftif hiç yapmıyor, boyası zamanla gidiyor.

Ben surf stilinde kullandım ağır kurşunlarla sürekli at çek. Genel olarak çok memnun kaldım hem fiyatı hem de kalitesi bakımından. 3 makara aldım 1i hala paketinde.
Buna sevindim,tesekkurler
Peki 0.35 fc misina leader ile sok yaptigimizdaki dugum tutusu nasildir,
Ben misinayla sok yapiyorum genellikle

Emtecan kardeşim, cevabın için çok teşekkür ederim. Bende sumonun O.30 orgu ipi vardı dediğin şekilde makinaya sarayın dedim ne üzerindeki yağı kaldı nede puruzsuzlugu. Maffetim anlayacağın, ama gerçek micrifiber bezin aşındırma yapmaması lazım doğru söylüyorsun. Ben beyaz eşya üretim fabrikası nda çalışıyorum. Renkli model ürünlerin temizliğinde 3m in micrifiber bezini kullanıyoruz. En hassas yüzeylerde bile cizmeden muazzam temizleme yapıyor.

İlker Selam,

Henüz denemedim. Akşam yapıp bir test ederim senin için 🙂 ama bendeki ip misina 0.20.
Problem degil 0,20 de olsa en azinda bir bilgi verir,
Ipe ip aslinda daha saglikli ama bogsz trafinde ve iliskenetakildigi zaman komple ipin gitmesi riskinden dolayi ipe misina soku yapiyorum

Problem degil 0,20 de olsa en azinda bir bilgi verir,
Ipe ip aslinda daha saglikli ama bogsz trafinde ve iliskenetakildigi zaman komple ipin gitmesi riskinden dolayi ipe misina soku yapiyorum
Ipe ip şok yaptığınızda takılma olursa ş)ok yaptığım yerden kopuyor, çekinceniz buysa rahatlıkla yapabilirsiniz
Yok monodan yapicam derseniz de FG Knot atıyorum hiç sıkıntı yaşamadım daha

selam arkadaşlar yazılarınızı okudum ben markalarına dikkat etmedim ama favorim ip misina her takımımda kullanıyorum yedek kafalarda normal misina kullanıyorum sebebi de rüzgarlı havalarda ip uçuyor zor oluyor atçek yapmak genelde balığa çıkmadan evimde sprey yağla evimde ip misinamı yağlıyorum bol bol iyice emiyor denize gittiüimde hiçde beni üzmüyor bozulmuyor herhangi sorun yaşamıyorum çok mem nunum genelde 0.20 veya 0.25 kullanıyorum hiç de silmiyorum eve gelimce kafayı çıkarım çeşme suyunda yıkıyorum hiçde sıkıntı yaşamadım buzamana kadar. herkesede tavsiye ederim ama 3 senede bir ters sarım yapılsın mutlaka makaranın altındaki ipi yukarıya getirirseniz çok güzel oluyor bir de ucuz misina sakın almayın . hepinize şimdiden rast gele

Back