Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ip misina sararken makinanın önüne yığılması

bcr

Üye
herkese mrb. spin makinama ip misina sardım fakat öne doğru yığılma oldu. bu sorunu yedek pul ekleyip çözebiliyoruz fakat makinanın yedek pulu yok. Başka ne yapabiliriz??

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Plastik rapala kutularından makinenin içindeki pulların boyutunda bul kesip kullanabilirsiniz. Ben böyle yapıyorum bir sakıncasını görmedim.

zarg

Aktif Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Makinanızın kılavuz teli yamulmuş olabilirmi? Yığılmanın bir nedeni olarak aklıma bu geldi.

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Bu aralar bende de olmaya basladi, acaba pulla mi alakali ama benim makinanin pulu ya da dislisi cikarilip takilan cinsten degil ve simdiye kadar hep ayni sekildeydi.
Geriye klavuz telinin yamulmus olma ihtimali kaliyor ama alakasi var mi acaba bilemedim.
Bir bilen ustad vardir kesin..

bcr

Üye
bendeki makina sıfır. yalnız yığılma çok aşırı derece değil. ben pürüzsüz sarmak istiyorum sadece.

bcr

Üye
sonradan olan yığılmalar sahteye aksiyon verirken yada boşluk alırken sararken oluşan boşluktan dolayı olabilir.

Mektupla

Daimi Üye
herkese mrb. spin makinama ip misina sardım fakat öne doğru yığılma oldu. bu sorunu yedek pul ekleyip çözebiliyoruz fakat makinanın yedek pulu yok. Başka ne yapabiliriz??
Spin makinanızın marka modeli nedir

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif