Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben de bu sorunun cevabını bekliyorummerhaba teşekkürler hocam bölge tehlikeli mi ? o yüzden mi yalnız gitme dediniz
Arkadaşın neden böyle yazdığını bilmiyorum ama, tek başına ava gitmek her zaman tehlikelidir. Eğer gittiğimiz yer ıssız bir yerse daha da tehlikelidir.merhaba teşekkürler hocam bölge tehlikeli mi ? o yüzden mi yalnız gitme dediniz
anlatman iyi oldu gerçekten başınıza ne geleceğinizi tahmin edemezsiniz çok doğru ıssız yere tek başına gidilmezArkadaşın neden böyle yazdığını bilmiyorum ama, tek başına ava gitmek her zaman tehlikelidir. Eğer gittiğimiz yer ıssız bir yerse daha da tehlikelidir.
Ayağımız kayar suya düşeriz, başımızı çarparız, sudan çıkamayız.
İt, kopuk gelir, saplar bıçağı gider.
Bunun gibi bir çok şey sıralanabilir.
Facebook grubunda birinin başına gelen olay.
Akşam gün batımına yakın bir saat. Kumsalda olta atarak geziyor.
Bir kaç gün önce lodos kıyıyı dalgalarla dövmüş.
Normalde kum olan plajın bir kısmında su birikintisi olmuş. Dalgalar da bu su birikintine sürekli su taşıyor.
Çizme olduğu için buraya basmakta sakınca görmüyor.
Basması ile beline kadar kum+su karışımının içinde buluyor kendini.
Çırpındıkça aşağı doğru gidiyor.
Dalgalar ağzına kadar geliyor. Boğulmak üzere.
Can havliyle karaya doğru gitmek yerine denize doğru hamle yapıyor ve kayaya denk gelip kurtarıyor kendini.
Merhaba. balığı tutda bak nasıl yeniyor. Öyle bir şey yok merak etme. Erzinden Arsuza kadar bir çok yer mevcut.Burayı canlandıralım birazyazın gelirse iskenderun'a tayin isteyeceğim. Biraz araştırdım ulla gemisi batınca tutulan balık yenmez vs denilmiş. Nedir durumlar? Ve güncel balık durumu nasıl acaba İskenderun ve çevresinde?
Tayin düşünüyorduk ama olmadıMerhaba. balığı tutda bak nasıl yeniyor. Öyle bir şey yok merak etme. Erzinden Arsuza kadar bir çok yer mevcut.