Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Takımı beline zincirlemeden tekneye binme zaten sabıkalısın bu konudaKolları açarımda takımı ne yapacaz![]()
oha falan oldum yaniBen avda şahsen 2 numara uzun pala palamut çaparisi ile avlandımToplam 10 12 takım palamut çaparisi değiştirdim
5 tanesini bedenden kopardı dişliler diğlerierndede 3 köstek kalana kadar kullandım
![]()
Hayırlı olsun , çamaşır ipiyle suya at, av sonunda geri alırsın, kurbanlık hesabıValla yeni makine geliyor bu sefer artık zincirlermiyim naparım bilmiyom ama bi şekil yapmam şart![]()
Teşekkürler, bu hafta veya bir sonraki hafta başlar balık, iyice girdi artık boğaza..teşekkürler abiiçim gitti ama balıklara ama he,oda ben gittigimde balık olmayaşından
afiyet olsun balıkta yağlıymış
![]()
maşallah semih abi baya bi çapariyi yemiş bunlarBen avda şahsen 2 numara uzun pala palamut çaparisi ile avlandımToplam 10 12 takım palamut çaparisi değiştirdim
5 tanesini bedenden kopardı dişliler diğlerierndede 3 köstek kalana kadar kullandım
![]()
nişan filan varsa senden hayır gelmez artık, kamışı takımı taklavatı erkenken sat sonra satacak da vaktin kalmazinşallah abi tabi ben bu arada zaman bulursam nişan arifesi yogunluk![]()