Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar, boğazda istavrit durumu nedir acaba? yarın kalender tarabya tarafına gitmeyi düşünüyorum. hava da kötü balık yoksa boşa gitmeyeyim. teşekkürler..

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar, boğazda istavrit durumu nedir acaba? yarın kalender tarabya tarafına gitmeyi düşünüyorum. hava da kötü balık yoksa boşa gitmeyeyim. teşekkürler..
Perşembe emirgan balık yapmış.
Cuma sabah 7 den öğlen 01 e kadar balık vardı.
Öğleden sonra kesti.
Ama yağmur, rüzgar ve akıntı fenaydı. İri balık istavrit açıkta, kraçe kıyıdaydı.
5-6 saatte ayıklaya ayıklaya ancak 2,5 kilo alabildim.
Hava kapalı ve çok akıntı olması sebepli beyaz çapari kullandım. 150 gr kurşun. Daha ufak gramajda kurşun çalışmadı.
Pazar günü için ne olacağı şans kader kısmet.
Ama sağlam giyinmenizi öneririm.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
24.04.2023
boğaz, emirgan. istavrit full+full. 150 gr ve üstü açık atan iri - zaman zaman takoz - istavrit, 75-100 gram kurşun atanlar 10-12 cm kıraçaları topladı. genelde boylar iyiydi. sabah 10 öğlen 15,00 arası 7 kilo..
IMG_9801.JPG
IMG_9802.JPG
IMG_9805.JPG

raskol

Yeni Üye
Adı
mehmet han
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar bu mevsimde boğazda yemli av yapılır mı? bir de yemli av genelde akşamları mı yapılıyor yoksa gündüz de avlanabilir miyiz?

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
merhaba arkadaşlar bu mevsimde boğazda yemli av yapılır mı? bir de yemli av genelde akşamları mı yapılıyor yoksa gündüz de avlanabilir miyiz?
Yemli av bu aralar verimsiz. Gece yem olarak karides takarsan iri istavrit alırsın. Fakat mezgit yavruları yemini telef edebilir. Boru kurdu takarsan bazı yerlerden eşkina alabilirsin ama onunda 10-15 güne kadar yumurtlama dönemi başlayacak. Mayıs ortası gece yemli çinekop alabilirsin.

raskol

Yeni Üye
Adı
mehmet han
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yemli av bu aralar verimsiz. Gece yem olarak karides takarsan iri istavrit alırsın. Fakat mezgit yavruları yemini telef edebilir. Boru kurdu takarsan bazı yerlerden eşkina alabilirsin ama onunda 10-15 güne kadar yumurtlama dönemi başlayacak. Mayıs ortası gece yemli çinekop alabilirsin.
sağol hocam.gece olmasının sebebi nedir.

maidenbozz

Yeni Üye
Boğazda istavrit bolluğu devam ediyor mu acep?
Yarın sabah Anadolu yakası niyetim var inşallah..

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Hafta sonu bize olduğu gibi balıklara da tatil :) hiç şaşmaz :)