doktor sag birakmayan
Daimi Üye
- Adı
- hakan
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
valla bekliyorum bakalımBana davet ekibe davet biz çok çabuk 3 kişi oluyoruz![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
valla bekliyorum bakalımBana davet ekibe davet biz çok çabuk 3 kişi oluyoruz![]()
Perşembe emirgan balık yapmış.merhaba arkadaşlar, boğazda istavrit durumu nedir acaba? yarın kalender tarabya tarafına gitmeyi düşünüyorum. hava da kötü balık yoksa boşa gitmeyeyim. teşekkürler..
Yemli av bu aralar verimsiz. Gece yem olarak karides takarsan iri istavrit alırsın. Fakat mezgit yavruları yemini telef edebilir. Boru kurdu takarsan bazı yerlerden eşkina alabilirsin ama onunda 10-15 güne kadar yumurtlama dönemi başlayacak. Mayıs ortası gece yemli çinekop alabilirsin.merhaba arkadaşlar bu mevsimde boğazda yemli av yapılır mı? bir de yemli av genelde akşamları mı yapılıyor yoksa gündüz de avlanabilir miyiz?
sağol hocam.gece olmasının sebebi nedir.Yemli av bu aralar verimsiz. Gece yem olarak karides takarsan iri istavrit alırsın. Fakat mezgit yavruları yemini telef edebilir. Boru kurdu takarsan bazı yerlerden eşkina alabilirsin ama onunda 10-15 güne kadar yumurtlama dönemi başlayacak. Mayıs ortası gece yemli çinekop alabilirsin.
Balıklar gece avlanmayı sever.sağol hocam.gece olmasının sebebi nedir.