E
Erden Eren
Misafir
Tebrikler Bedri, Ömer ve Umut.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Lrfci lazımsa beni de çağırın 4 ay olacak yeni kamışı alalı daha yosundan baska bir sey çekemedimAbi bi dahakine gel sende lokasyon değiştirmeyi pek sevmiyon diye ses etmedim![]()
saroz’a balık turları düzenleyecem, balık tutma garantili.beklerizLrfci lazımsa beni de çağırın 4 ay olacak yeni kamışı alalı daha yosundan baska bir sey çekemedim![]()
Görkem bizde lrf ustası sensei lakaplı @Umut19 istediğin zaman bekleriz.Lrfci lazımsa beni de çağırın 4 ay olacak yeni kamışı alalı daha yosundan baska bir sey çekemedim![]()
ben sizin buddy’i davet ettim, hemi de en güzel ve en gözde merama, ama iş var güç var, bedri gelmez vs diyerek oyaladı beni.4 göz 8 kulak 12 olta 250-300 sahteyle bekliyorum![]()
Denk getirmek çok kolay değil ama en kısa zamanda mutlaka!ben sizin buddy’i davet ettim, hemi de en güzel ve en gözde merama, ama iş var güç var, bedri gelmez vs diyerek oyaladı beni.
@OmerAydın
anlaştık o haldeDenk getirmek çok kolay değil ama en kısa zamanda mutlaka!
Bana davet ekibe davet biz çok çabuk 3 kişi oluyoruzben sizin buddy’i davet ettim, hemi de en güzel ve en gözde merama, ama iş var güç var, bedri gelmez vs diyerek oyaladı beni.
@OmerAydın