Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cidden gergin ortam her an isyan çıkabilir160gr kurşun arkasına çeşitli renkte rapala ile alındı. Sahil çok kalabalık balık ara ara giriyor. Sinirleri çelikten olanlar deneyebilirkısmette sarıkanatda varmış. İnşallah sezonu geldiğinde daha sık olur. Herkese rastgele.
Onlarla baş ediyoruz problem yok ama şu acemilere kıyamıyorum zaten yakalayamadıkça sinir oluyorlar hırslanıyorlar kıyamıyorum az ötede at demeye. bide ısrarla önüne arkasına bakmadan teklikeki şekilde atış yapanlara dayanamıyorum. Önce insan önce güvenlik. Rapala kancasının kurşunun ne kadar tehlikeli olacağını idrak edemiyor adam. Kurşunu arkaya koydumu herşey tamam sanıyor sonra aban kamışa. Makina klavuzunu bile açmayı unutuyor hırstan. Halbuki palamut 10₺ rapala 25₺yamyam kılıklı insanlarla 100 tane palamut tutcağımı bilsem olta atmam anadolu yakasının yamyamı çok maalesef
Teşekkürler, oltası suda olan herkese denk gelsinCidden gergin ortam her an isyan çıkabilirmaşallah daha iyileri denk gelsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi