Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

HasanÖner

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şaka yaptım yahu
Alınma hemen İstanbul’da kalamar olduğunu iddia ediyordum arkadaşlara bıyık altından gülüyorlardı
Süper bir kanıt sundun çok teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok abicim alınmak değil :) sadece mera saklıyorsun yazdığın için öyle olmadığını anlatmaya çalıştım kendimce :) Bende bu zamana kadar hiç görmemiştim ama avlamak nasip oldu. Ben teşekkür ederim. Hepimize daha iyileri rastgele.

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Üzülmene sebeb olduysam özür dilerim amacım sadece şakalaşmak idi

HasanÖner

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Üzülmene sebeb olduysam özür dilerim amacım sadece şakalaşmak idi

Yok abicim üzülmek değil zaten özür dileyecek bir durum da yok :) sadece ufak bir yanlış anlaşılma oldu diyelim:)

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şaka yaptım yahu
Alınma hemen İstanbul’da kalamar olduğunu iddia ediyordum arkadaşlara bıyık altından gülüyorlardı
Süper bir kanıt sundun çok teşekkür ederim

Marmara rahat bırakılsaydı kalamar en sıradan tür olurdu abi. İllaki gizli kalmış ücra yerlerinde enteresan türler hala vardır. Troller neler toplayıp çöpe atıyor bilmiyoruz.
Dibimizde küçücük bir alanda çupra var mesela. Bilinmesin yeri. Bilinirse sonuç malum. Mercan bulanlar var.

M@stercheef

Yeni Üye
Adı
Ömer atalay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tarih :10.10.2020
Yer : Anadolu yakası
Yem : istavrit
Kamış: fujin salty rugger 0 8-10 kamış
Makina:Nomuro aiko 1000 makina
Glov jighead e istavrit
Kamış ucu tasmalama esnasında 10 cm kırıldı.
2 gün önce avlara başladım ve inanın boğaz dişli kaynıyor. Yaprak, çinekop, sarıkanat dolu. Bu sene güzel geçeceğe benziyor. Herkese rastgele...
IMG_20201011_030538.jpg

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tarih :10.10.2020
Yer : Anadolu yakası
Yem : istavrit
Kamış: fujin salty rugger 0 8-10 kamış
Makina:Nomuro aiko 1000 makina
Glov jighead e istavrit
Kamış ucu tasmalama esnasında 10 cm kırıldı.
2 gün önce avlara başladım ve inanın boğaz dişli kaynıyor. Yaprak, çinekop, sarıkanat dolu. Bu sene güzel geçeceğe benziyor. Herkese rastgele... Ekli dosyayı görüntüle 110335
Tebrikler hocam bereketli olsun. Dün gece sabaha kadar Çubukludan Üsküdar'a kadar balık yoktu nerdeyse. Spinde 1 adet çinekop gördüm.
Bu arada lrf takımda istavrit yemi nasıl kullanıyorsunuz. Fileto mu yoksa bütün takip yuzdurmek gibi mi bilgilendirirseniz sevinirim :)

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M@stercheef

Yeni Üye
Adı
Ömer atalay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler hocam bereketli olsun. Dün gece sabaha kadar Çubukludan Üsküdar'a kadar balık yoktu nerdeyse. Spinde 1 adet çinekop gördüm.
Bu arada lrf takımda istavrit yemi nasıl kullanıyorsunuz. Fileto mu yoksa bütün takip yuzdurmek gibi mi bilgilendirirseniz sevinirim :)

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam spin denemelerim de 1 yaprak geldi o da alırken geri düştü. Lrf takımı kısa filetoyu glow jigheade takarak yani sarımsak zoka gibi hem yüzdürerek hem de sabit indir kaldır ile çalıştırdım. Tuttuğum kadar düşürdüğüm de oldu. Yeni dir disiplin buldum galiba : lrfyemli:)