Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Adı
Gökhan Önal
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
:D abicim vaniköyde bedene bağlı rapalayı kesip çalıyorlar biliyosun dimi ama senin temennin de güzel yani çok temiz bi kalp ile yapılmış bir istek . anadolu yakasının cehennemi vaniköy park
Doğrudur ama kendim unuttum sanırım :)
Vaniköy avantajlı bir yer mahşer hazırlığı yapıyoruz iyi oluyor öteki taraf için :)

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hırsızlar ayakkabı için camiyi, çanta için pazarı niye seçiyorsa yine aynı sebeple sahili seçiyor.Tek sebep kalabalık. Bence çoğunluk karada malzeme buldu mu kaybeden var mı diye etrafa sorar.Art niyetlilerin çoğunluk olduğuna inanmıyorum.Çok defa sahilde daha yeni tanıştığım birilerine eşyaları emanet edip bakkala, tuvalete vs gittim.Çok şükür daha çalınan bir şeyim olmadı.

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Amatör balıkçı belgesi zorunlu olmadı değil mi arkadaşlar?..

Adı
Calcobass
Sürekli acemilerden, ucuz takımlarla gelenlerden şikayet ediyorsunuz da siz nerede nasıl öğrendiniz bu işi? Doğuştan gelen bir yetenek misiniz?

Madem balık var, madem ki her vatandaş eşit haklara sahip, o zaman her kes gelir her yerde olta atar. Gide gele eksiklerini görür, ya vazgeçer, ya tecrübe edinir devam eder.

Ben 10 yıldan fazladır gitmiyorum boğaza. Tek sebebi aşırı kalabalık, kendini bilmezlerin oranın sahibi gibi davranarak diğerlerini küçümsemeye çalışması, her takılan, karışan oltada ortalığı savaş alanına çevirmeleri yüzünden keyif için yapılan bir işin eziyete ve sinir harbine dönüşmesi yüzünden.
Ben sizin burada bahsettiğiniz kadar merada da iyi niyetli hoşgörülü olduğunuzu dusunmuyorum ben amatörün dostuyum ama amatorlugunu bilecek ustasına saygısını gösterecek o da ona sevgi ve değer verecek bu işler böyle yürür bugün Anadolu yakasında nereye giderseniz gidin palamutcu şahin denildi mi demirbaslar tarafından tanınan bir kişiyim ben katıldığım onlarca sertifikalı yarışma var kimse kimseyi burada linclemeye çalışmasın Algida seçicilik de yapmasın ben sanki insanları disliyormusum gibi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ben sizin burada bahsettiğiniz kadar merada da iyi niyetli hoşgörülü olduğunuzu dusunmuyorum ben amatörün dostuyum ama amatorlugunu bilecek ustasına saygısını gösterecek o da ona sevgi ve değer verecek bu işler böyle yürür bugün Anadolu yakasında nereye giderseniz gidin palamutcu şahin denildi mi demirbaslar tarafından tanınan bir kişiyim ben katıldığım onlarca sertifikalı yarışma var kimse kimseyi burada linclemeye çalışmasın Algida seçicilik de yapmasın ben sanki insanları disliyormusum gibi
Ne yazık ki görüntü öyle..
Ben de boğaza giderken gittiğim yerde kendime yer edinmiştim.
Nüfus arttıkça, balık malzemeleri bollaştıkça, iletişim çoğaldıkça balık avlamayı sevenlerin ya da denemek isteyenlerin sayıları da çok arttı.
Bir gün baktım ki bu işe gönül veren kalabalıkların çoğu keyif değil et peşinde, o zaman bıraktım boğaz avcılığını.
Dragos, Kartal, Pendik civarlarında avlanmaya başladım. Daha az balık var ama yaptığın işten keyif almak da var.

Sonuç olarak kimseyi elindeki takıma bakarak dışlamak doğru değil. Sadece dostça uyarmak gerekir. Herkes 150 gr, 200 gr kurşun atıyor, bak sen 100 gr atıyorsun gibi..

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Nüfus arttıkça, balık malzemeleri bollaştıkça, iletişim çoğaldıkça balık avlamayı sevenlerin ya da denemek isteyenlerin sayıları da çok arttı.
Bir gün baktım ki bu işe gönül veren kalabalıkların çoğu keyif değil et peşinde, o zaman bıraktım boğaz avcılığını.
Dragos, Kartal, Pendik civarlarında avlanmaya başladım. Daha az balık var ama yaptığın işten keyif almak da var.

Sonuç olarak kimseyi elindeki takıma bakarak dışlamak doğru değil. Sadece dostça uyarmak gerekir. Herkes 150 gr, 200 gr kurşun atıyor, bak sen 100 gr atıyorsun gibi..
Akın sona yaklaşıyor, havalar sertleşmeye başlıyor…

Yakında, işe gerçekten gönül vermiş olanlar veya gönül vermeye başlamış olanlar kalacak ve keyifli günler gelecek…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selmansaygi18

Yeni Üye
Adı
Selman SAYGI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Burada yazılanlardan sonra kurşun arkasına başlamaktaki çekincelerim artmaya devam ediyor. İpiydi sahtesiydi kurşunuydu 500e yakın masrafım olacak ve hiç olsun istemiyorum. Ama bi yandan da 12 13 yaşımdan beri yaptığım hobiyi çapariyle devam ettirmek canımı sıkıyor. Bu genç kardeşinize nasıl bir tavsiyeniz olur ?

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Burada yazılanlardan sonra kurşun arkasına başlamaktaki çekincelerim artmaya devam ediyor. İpiydi sahtesiydi kurşunuydu 500e yakın masrafım olacak ve hiç olsun istemiyorum. Ama bi yandan da 12 13 yaşımdan beri yaptığım hobiyi çapariyle devam ettirmek canımı sıkıyor. Bu genç kardeşinize nasıl bir tavsiyeniz olur ?
Kardeşim eğer bu işi keyif için yapıyorsan önceden olsa direk spine geç derdim. Son zamanlarda yazılanları okuyorsundur orasıda masraflı ve eziyetli bir hal aldı. Eğer sen işin hobi tarafindaysan ve vaktin bolsa lrf ye yönel derim. Her türlü aksiyon ve sürprize açık. Lrf de sakin meralarda keyfini sürersin. Surf,spin kalabalığın içine gireceğin için çekeceğin eziyete değer mi bilemedim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Burada yazılanları ve youtube daki videoları gördükçe ürkmemek elde değil, bu neyin hırsıdır arkadaşlar. Sırf bu sebepler yüzünden hafta sonu git gel 700 km yol yaptım saroza. Bir 250 km de orada yapmısımdır. Kilometrelerce yol yürüdüm. Görmediğim yerlere ayak bastım tek başıma da olsa keyfi bambaşka. Asla et peşinde koşmadım. Ne aldın derseniz 2 melanur salındı. 1 kaba lüfer ve trofe levrek taş yaptı kaçırdım. Kafamı dinledim kendimi doğaya bıraktım deşarj oldum geldim. Boğazın o kalabalığına asla girmem. İhtimalin düşük olacağını bilsemde tuzladan veya karadeniz sahillerine gider tek başıma atarım. Sizlerede tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Boğazda çapari ile avlanıyorsan ( kamış kurşun atarınızı bilemiyorum) nispeten kurşun arkasıda yapabilirsin…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi