Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

nerdehani?

Aktif Üye
Adı
Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çubuklu kandilli civarında balık var, fakat spin rapalayla verimli av vermiyor balık derinden geçiyor. Hafta içi vibrasyon jigle av veriyor diye duydum, bugun akşam suyunda spinci kalabalığı azalıp insanlar dönünce 1.30 saat civarı 30 gr vibrasyonla çalıştım. 3 balık alıp avı sonlandırdım. Balik boyları 34-37 cm arası.

IMG_20211204_200051.jpg

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çubuklu kandilli civarında balık var, fakat spin rapalayla verimli av vermiyor balık derinden geçiyor. Hafta içi vibrasyon jigle av veriyor diye duydum, bugun akşam suyunda spinci kalabalığı azalıp insanlar dönünce 1.30 saat civarı 30 gr vibrasyonla çalıştım. 3 balık alıp avı sonlandırdım. Balik boyları 34-37 cm arası.

Ekli dosyayı görüntüle 117510
Maşallah Kaan harika balıklar.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar,

Dün akşam 18:00 - 00:00 arası Beykoz'dan tekne ile hamsi kullanarak yaptığım avdan nasibime 26 adet Çinekop düştü. Hava güzel balıkta zaman zaman çok hızlı zaman zaman seyrekti. Neticede resimdeki gibi bir av çıktı ortaya.

Herkese rastgele.

Ekli dosyalar

lapin

Daimi Üye
Adı
Mert S.

Ekli dosyayı görüntüle 117510
Maşallah rastgelsin bu sene piyasayı lüfer belirliyor valla sinking bitti vibrasyon yağmalıyor millet :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Kurşun arkasından hala haber yok mu arkadaşlar 10 gündür inmedin sahile
Pazar Kanlıca Çubuklu taraflarında kurşun arkası Skor SIFIR…

Sağdan soldan tek tük bir iki balık çıkarsı ben yakalayamasamda. Bu hafta o da yoktu…

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam suyunda kandillideydim.Önce 5-6 atış kurşun arkası denedim.200 gram oturmadı.2 tane 150 gram bağlayıp attım anca dibe indi. Son atışta dibe takınca daha atmadım. Sonra spine döndüm.Akşam 19a kadar ordaydım. 1 tane bile balık çıkmadı

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dün akşam suyunda kandillideydim.Önce 5-6 atış kurşun arkası denedim.200 gram oturmadı.2 tane 150 gram bağlayıp attım anca dibe indi. Son atışta dibe takınca daha atmadım. Sonra spine döndüm.Akşam 19a kadar ordaydım. 1 tane bile balık çıkmadı
Sabah suyuna istavrit mi yapsak o da mı çıkmaz oldu :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah suyuna istavrit mi yapsak o da mı çıkmaz oldu :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim de yanımdaydı.Ben kurşun arkasıyla uğraşırken spin kamışla 3 cm kokulu silikonla istavrit denedi, o da gelmedi. Kıyıda biraz kreçe gördük ama iri yoktu heralde

Adı
Vaner
Kurşun arkasından hala haber yok mu arkadaşlar 10 gündür inmedin sahile
Cumartesi günü yağmurdan sonra Radarın orada kurşun arkası lüfer yaptı. Pazar günü seyrekti ama yine de ikişer üçer lüfer, lüfere yakın sarıkanat alındı. Fakat balık sabah değil öğle üzeri av vermeye başlıyor.

Alikatirci

Aktif Üye
Adı
Ali Katirci
Meehaba

Dün akşam 21:30-23:45 arası yağmura rağmen beylerbeyi bölgesinde spin denemesi yaptım.

Malesef skor sıfır. Yağmur arabara arttı, sonra kesti… Balık yapmadı…

Belki ben ayrıldıktan sonra yağmur tam kestiğinde yapmış olabilirdi, bilemiyorum.

Syg.