İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum raporu : 🥸

İstinye, Yem istavrit, Saat 19.00
Kamış shimano ultegra bx 3 prç.
Makina shimano fligen sd35

* Gelen balık (siftah) yaprak 😀😀😀
(suya iade)
* Gecenin ikinci balığıda yaprak. Suya iade…
* Saat 02.05 gecenin 3. balığı. En azından çinekop 😀

IMG_1717.png

Son düzenleme:
Herkese merhaba forumda yeniyim. Yıllar önce sanırım yine üyeliğim vardı tekrardan geldik diyelim. Bir rapor bırakıyım gelmişken. Sabah 7:30 -9 arası beylerbeyindeydim. 8-10 kişi kurşun arkası yaptı 1 kişi bir tane palamut aldı saat 8 sularında sonra yağmur vs dağıldı millet. Lodos vardı deniz nispeten sakindi. Merada sorduğumda doğru düzgün dişli gören olmamış merada. İstavritin de adı anılmıyor kuleliye kadar.

Herkese merhaba forumda yeniyim. Yıllar önce sanırım yine üyeliğim vardı tekrardan geldik diyelim. Bir rapor bırakıyım gelmişken. Sabah 7:30 -9 arası beylerbeyindeydim. 8-10 kişi kurşun arkası yaptı 1 kişi bir tane palamut aldı saat 8 sularında sonra yağmur vs dağıldı millet. Lodos vardı deniz nispeten sakindi. Merada sorduğumda doğru düzgün dişli gören olmamış merada. İstavritin de adı anılmıyor kuleliye kadar.

Avrupa yakası nasıl acaba. Deniz bulanmazsa akşam suyu yemli çalışırmı?
Kimsedende ses çıkmıyor. 😀

çok zor abi valla ben avrupa yakasındayım bir kaç haftadır hafta sonları kafa dinlemek birazda deneme yapmak için belki denk getiririz diye gidiyorum boğaza ama aralarda tek tük 1-2 balık yakalayan görüyorum geri kalan herkesin kovası boş pek tadı tuzu yok boğazın balıkçı tekneleride sağolsun koça denizde kıyının dibinde avlanıp duruyorlar milletin takımlarını koparıyorlar nefes aldırmıyorlar. başka mera bakmayı planlıyorum valla artık 🙂

Aralıkta da ocağı bekleriz gibi geliyor vesselam 😀

Ocak ayında da "Durun yahu daha yeni girdik 2026'ya, Şubat'ı var bunun." teranesi başlar. 🙂

Gerçi bu hat yine seyrek de olsa av veriyor, gelin bir de son 5 senelik süre zarfında bizim Tuzla-Kadıköy hattını görün. Şaka gibi. Hani az ya da kısır, seyrek falan değil, bildiğin sıfıra yakın.

Gırgırlar Boğazın girişinden Marmara istikametine doğru balık geçişine izin vermiyor. Çok büyük fırtına olacak da balık geçecek, zamanı gelince de geri dönecek.
O gırgırlar ve bu av yasaklarının yetersizliği var oldukça amatörleri bırak yakın zaman sonra gırgırlar da sinek avlayacak.

Back