Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Gökse

Üye
Adı
Gökse
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Beykoz Çubuklu feribot iskelesi yanında saat 18:00 - 23:00 arası yaptığım yemli avda 2 tane çinekop alabildim. İstavrit yakalamanın çok zor olduğu bu zamanda mecburen tezgah yemi ile avlandım. Av yaptığım tüm zamanlarda istavritin bu kadar yok olduğu bir zaman hatırlamıyorum. 1-2 gün olmazsa 3. gün mutlaka istavrit yakalayabiliyorduk ama bu sezon inanılmaz bir kısırlık var yada benim avda bulunduğum sürelerde balık olmuyor kısmetsizlik bende de olabilir. Genellikle yem amaçlı istavrit yakalamak için Anadolu yakasındaki meraları tercih ediyorum (kuleli, kandilli, çubuklu vs.)
Diğer meralarda da durum aynı mı?

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Beykoz Çubuklu feribot iskelesi yanında saat 18:00 - 23:00 arası yaptığım yemli avda 2 tane çinekop alabildim. İstavrit yakalamanın çok zor olduğu bu zamanda mecburen tezgah yemi ile avlandım. Av yaptığım tüm zamanlarda istavritin bu kadar yok olduğu bir zaman hatırlamıyorum. 1-2 gün olmazsa 3. gün mutlaka istavrit yakalayabiliyorduk ama bu sezon inanılmaz bir kısırlık var yada benim avda bulunduğum sürelerde balık olmuyor kısmetsizlik bende de olabilir. Genellikle yem amaçlı istavrit yakalamak için Anadolu yakasındaki meraları tercih ediyorum (kuleli, kandilli, çubuklu vs.)
İstavrit yok hocam bana 2021 kasımını hatırlatıyor tek tük olan istavriti de kenardaki takımcılar 5 TL ye satıyordu güzel boy dişli vardı suda ama yemsizlikten av yapamıyorduk.
Üsküdar tarafında istavrit alıyorlar gündüz o taraflara bakmanızı tavsiye ederim

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yok yok, içiniz rahat olsun, istavrit ortada yok. Eskiden en azından sabah ve akşam suyunda çapari ile kova doldurulan istavrit KAYIP. Meraya inerken eskiden tedbir amaçlı tezgahtan yarım kilo istavrit alırdım. Merada ise akşam suyu çapari ile canlı ne alabilirsem. (Genelde çift kamış atarım yemlide ve sabahlarım)
Şimdilerde ise mantarlı yemli takıma gelen iri istavritlere seviniyorum. 😀

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Durum raporu : 🥸

İstinye, Yem istavrit, Saat 19.00
Kamış shimano ultegra bx 3 prç.
Makina shimano fligen sd35

* Gelen balık (siftah) yaprak 😀😀😀
(suya iade)
* Gecenin ikinci balığıda yaprak. Suya iade…
* Saat 02.05 gecenin 3. balığı. En azından çinekop 😀

IMG_1717.png

Son düzenleme:

yafes

Yeni Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba forumda yeniyim. Yıllar önce sanırım yine üyeliğim vardı tekrardan geldik diyelim. Bir rapor bırakıyım gelmişken. Sabah 7:30 -9 arası beylerbeyindeydim. 8-10 kişi kurşun arkası yaptı 1 kişi bir tane palamut aldı saat 8 sularında sonra yağmur vs dağıldı millet. Lodos vardı deniz nispeten sakindi. Merada sorduğumda doğru düzgün dişli gören olmamış merada. İstavritin de adı anılmıyor kuleliye kadar.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba forumda yeniyim. Yıllar önce sanırım yine üyeliğim vardı tekrardan geldik diyelim. Bir rapor bırakıyım gelmişken. Sabah 7:30 -9 arası beylerbeyindeydim. 8-10 kişi kurşun arkası yaptı 1 kişi bir tane palamut aldı saat 8 sularında sonra yağmur vs dağıldı millet. Lodos vardı deniz nispeten sakindi. Merada sorduğumda doğru düzgün dişli gören olmamış merada. İstavritin de adı anılmıyor kuleliye kadar.
Avrupa yakası nasıl acaba. Deniz bulanmazsa akşam suyu yemli çalışırmı?
Kimsedende ses çıkmıyor. 😀

Nedim22

Yeni Üye
Adı
nedim
Kan Grubu
O Rh Negatif
çok zor abi valla ben avrupa yakasındayım bir kaç haftadır hafta sonları kafa dinlemek birazda deneme yapmak için belki denk getiririz diye gidiyorum boğaza ama aralarda tek tük 1-2 balık yakalayan görüyorum geri kalan herkesin kovası boş pek tadı tuzu yok boğazın balıkçı tekneleride sağolsun koça denizde kıyının dibinde avlanıp duruyorlar milletin takımlarını koparıyorlar nefes aldırmıyorlar. başka mera bakmayı planlıyorum valla artık :)

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kasım ayı bitecek hâlâ kısa kolla geziyoruz, havanın soğuması lazım, bu havalar lüferin havası değil vesselam....

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Kasım ayı bitecek hâlâ kısa kolla geziyoruz, havanın soğuması lazım, bu havalar lüferin havası değil vesselam....
Havalar soğumadı biz soğuduk valla aralığı beklemeye başladık :)