Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cok ufak max 15 cm boylar. O balığı Alakoyun insanlara lafım yok ancak. Yazık günah ciddenMerhaba. Dün öğlende genç bir arkadaşımız kurşun arkasıyla üsküdardan 13 parça sarıkanat/çinekop almış, 5'ini alıkoymuş. Biraz kalabalık diyordu.
Yemliye gelen balık gerçekten yaprak. Maksimum 15-17 cm. Ve zayıf. Akşamsuyu 20.00 sabahsuyu 06.00 arası yaklaşık 20 tane alındı. Yaşatma tele 1 adet koyabildim. Onuda sabah saldım. Yemli takıma gelen istavritler daha büyük. Yani vakti olan zevk yapmak isteyen çapari sallasın daha karlı.Cok ufak max 15 cm boylar. O balığı Alakoyun insanlara lafım yok ancak. Yazık günah cidden
Hayırlı olsun, mutluluklar kardeşim. Güzel zamanda evlenmişsin, verimsiz bir sezon vardı zaten, istavrit hariçNASA, İstanbul Boğazı ve Karadeniz'deki büyüleyici renk değişimini uzaydan görüntüledi
Geçen sezon evlilik ve taşınma sebebiyle balığa hiç gidememiştim. Fitoplankton hamsi ve istavritin gıdasıysa lüfer ve palamuta da yansır, bu sene verimli geçer inşallah
Yazın en çok yanıldığımız ve üstünde durmadığımız hatta kaale almadığımız tek şey GÜNEŞ…Ekli dosyayı görüntüle 127769Ekli dosyayı görüntüle 127770
Uzun aradan sonra bugün bir sahaları yokladım. Sabah uykusu ağır bastıkça bastı, sahaya 9a doğru anca indim. İyi ki de uyumuşum balık yokmuş. Silo tarafına yakın durmayı düşünüyodum ama orda çapariciler ağırlıktaydı. Burunbahçe tarafına yürüyerek geldim. Fotoğraflar ortalık sakinledikten sonrasına ait. Totalde 4-5 palamutu kendi gözümle gördüm. Çok çok seyrekti. Yüzlerce kişi atıp çekiyordu. Bu sene shorejig çalışan sayısı artmış. Kurşun arkası shorejig çapari hepsi bir aradaydı. Saat 10'dan sonra ciddi bayıcı bir sıcaklık geliyor. Sık sık dinlenerek 12 buçuğa kadar çalıştım, balık alamadım. Yeni takım taklavatı denemiş oldum. Bilekler zayıflamış biraz pratik oldu. Güneşten korunmaya çalışsam da bilekler ve yüzüm kızardı. Terde akmayan bir güneş kremi almam lazım. En iyisi lüfer zamanı hakketen, giydin mi montu tamam. Güneşten korunmak zor iş. Herkese rastgele