Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cok ufak max 15 cm boylar. O balığı Alakoyun insanlara lafım yok ancak. Yazık günah cidden
Yemliye gelen balık gerçekten yaprak. Maksimum 15-17 cm. Ve zayıf. Akşamsuyu 20.00 sabahsuyu 06.00 arası yaklaşık 20 tane alındı. Yaşatma tele 1 adet koyabildim. Onuda sabah saldım. Yemli takıma gelen istavritler daha büyük. Yani vakti olan zevk yapmak isteyen çapari sallasın daha karlı.

Seyda Ünlü

Yeni Üye
Adı
Seyda
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar Mayıs ayı içerisinde bir merada akşam suyuna gidip sabahlamayı düşünüyorum. Spin ve LRF atacağım. Fakat özellikle Spin için yer tavsiyeniz nerelerdir, hangi türlere rast gelme olasılığım vardır? Teşekkürler.

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Son düzenleme:

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
NASA, İstanbul Boğazı ve Karadeniz'deki büyüleyici renk değişimini uzaydan görüntüledi

Geçen sezon evlilik ve taşınma sebebiyle balığa hiç gidememiştim. Fitoplankton hamsi ve istavritin gıdasıysa lüfer ve palamuta da yansır, bu sene verimli geçer inşallah
Hayırlı olsun, mutluluklar kardeşim. Güzel zamanda evlenmişsin, verimsiz bir sezon vardı zaten, istavrit hariç :) Bu sene palamuttan yüzümüz gülecek nasipse.. Oltalarının bakımlarını yap :)

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
IMG_1060.jpeg
IMG_1061.jpeg

Uzun aradan sonra bugün bir sahaları yokladım. Sabah uykusu ağır bastıkça bastı, sahaya 9a doğru anca indim. İyi ki de uyumuşum balık yokmuş. Silo tarafına yakın durmayı düşünüyodum ama orda çapariciler ağırlıktaydı. Burunbahçe tarafına yürüyerek geldim. Fotoğraflar ortalık sakinledikten sonrasına ait. Totalde 4-5 palamutu kendi gözümle gördüm. Çok çok seyrekti. Yüzlerce kişi atıp çekiyordu. Bu sene shorejig çalışan sayısı artmış. Kurşun arkası shorejig çapari hepsi bir aradaydı. Saat 10'dan sonra ciddi bayıcı bir sıcaklık geliyor. Sık sık dinlenerek 12 buçuğa kadar çalıştım, balık alamadım. Yeni takım taklavatı denemiş oldum. Bilekler zayıflamış biraz pratik oldu. Güneşten korunmaya çalışsam da bilekler ve yüzüm kızardı. Terde akmayan bir güneş kremi almam lazım. En iyisi lüfer zamanı hakketen, giydin mi montu tamam. Güneşten korunmak zor iş. Herkese rastgele

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 127769Ekli dosyayı görüntüle 127770

Uzun aradan sonra bugün bir sahaları yokladım. Sabah uykusu ağır bastıkça bastı, sahaya 9a doğru anca indim. İyi ki de uyumuşum balık yokmuş. Silo tarafına yakın durmayı düşünüyodum ama orda çapariciler ağırlıktaydı. Burunbahçe tarafına yürüyerek geldim. Fotoğraflar ortalık sakinledikten sonrasına ait. Totalde 4-5 palamutu kendi gözümle gördüm. Çok çok seyrekti. Yüzlerce kişi atıp çekiyordu. Bu sene shorejig çalışan sayısı artmış. Kurşun arkası shorejig çapari hepsi bir aradaydı. Saat 10'dan sonra ciddi bayıcı bir sıcaklık geliyor. Sık sık dinlenerek 12 buçuğa kadar çalıştım, balık alamadım. Yeni takım taklavatı denemiş oldum. Bilekler zayıflamış biraz pratik oldu. Güneşten korunmaya çalışsam da bilekler ve yüzüm kızardı. Terde akmayan bir güneş kremi almam lazım. En iyisi lüfer zamanı hakketen, giydin mi montu tamam. Güneşten korunmak zor iş. Herkese rastgele
Yazın en çok yanıldığımız ve üstünde durmadığımız hatta kaale almadığımız tek şey GÜNEŞ…
İki hafta önce sahilde şort ve kısa kollu tsört ile çalışmamın sonucu diz altlarım ve kollarım ciddi yandı. Bir taraftan deride artan hassasiyet ardından kaşıntı vs. İki tüp krem bitirdim. Acı ve kaşıntı geçsede kaşıdığım yerler yara oldu.
Velhasıl-kelam; siz siz olun “bana birşey olmaz” demeyin. OLUYOR.
Bakalım her daim uzak durduğum, çalışmam dediğim kurşun arkası olayını hafta içi denemek istiyorum. Olur olmaz, nasipte kısmette ne varsa o.
Ama tek derdim bahsettiğiniz “o bayıltıcı” sıcak..
RASTGELSİN.