Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizdenizci

Daimi Üye
Az önce gelirken Üsküdar sahile şöyle bir baktım. Değil 200gr, 250gr olsa bile uçacak gibiydi.

bosporus fisher

Daimi Üye
Teşekkürler. Evet surf basia 45 ve fliegen kullanıyorum. Fliegen 580 gr, basia 395 gr.
Basianın hafifliği çok büyük avantaj sağlıyor. Takım kuş gibi ve hiç yormuyor. Güç olarak kıyaslarsak fliegenden %15-20 daha güçsüzdür ancak ben beni yoran, kastıran makineyi hayatta kullanmam. Demekki basia güçsüz değil. Basiayı bu yüzden çok seviyorum.
Ayni makineden mi bahsediyoruz benim dedigim makine platten baktigima gore 465 gr 4.1 devir 8/1 bilye fiyati da 480$ civari...birde kol topuzu biraz ufak gibi duruyor sorun oluyor mu...

B

BS Okuru

Misafir
Bugun Üsküdarda rüzgarin 8 kuvvetinde olmasi ragmen 185 gr ile calistik. Denizin calkantili olmasi baligi dipten kaldirmis belli iyi balik aldik. Balik yine herzamanki gibi sabah suyu kiyiladi herkes aldi ögleye doğru balik yine kanala yatti uzaga atamayan arkadaslar -ruzgar ve yagmurun etkisiyle de- merayi yine bize birakti :) aksam suyu yine kiyiladi çok şükür zevkini de yaptik hayrini da gördük. Mera baligi nispeten capari baligi gibi ince degil 8 tanesi 1 kg geliyordu. Rüzgara,yağmura ve haftasonu olmasi itibariyle balikci sayisindaki fazlaliga dayanabilen yarin baliga gitsin. Eliniz boş dönmezsiniz. Bilginize,

Mesut1903

Daimi Üye
Adı
Mesut orak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugun Üsküdarda rüzgarin 8 kuvvetinde olmasi ragmen 185 gr ile calistik. Denizin calkantili olmasi baligi dipten kaldirmis belli iyi balik aldik. Balik yine herzamanki gibi sabah suyu kiyiladi herkes aldi ögleye doğru balik yine kanala yatti uzaga atamayan arkadaslar -ruzgar ve yagmurun etkisiyle de- merayi yine bize birakti :) aksam suyu yine kiyiladi çok şükür zevkini de yaptik hayrini da gördük. Mera baligi nispeten capari baligi gibi ince degil 8 tanesi 1 kg geliyordu. Rüzgara,yağmura ve haftasonu olmasi itibariyle balikci sayisindaki fazlaliga dayanabilen yarin baliga gitsin. Eliniz boş dönmezsiniz. Bilginize,
Tebrikler hocam. Balığın bol olması Üsküdar'da beni balıktan soğutuyor. O yüzden milletin az olduğu zamanlarda gitmeyi tercih ediyorum.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ayni makineden mi bahsediyoruz benim dedigim makine platten baktigima gore 465 gr 4.1 devir 8/1 bilye fiyati da 480$ civari...birde kol topuzu biraz ufak gibi duruyor sorun oluyor mu...
Aynı makine sayılır. Bendeki kalamasız modeli. O yüzden hafif. Orijinal topuzu rapalada sıkıntı yaratıyor. Topuzu Daiwa RCS eva topuz ile değiştirince canavar oluyor alet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...