bosporus fisher
Daimi Üye
Pek verim alacagini sanmiyorum zaten yarinki havaya bakarsak 200 gramdan asagi kursun dibe inme gibi.bence rapala deneyindostlar yarın boğazda çinekop çaparisi ile şansımızı denesek olurmu ne dersiniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Pek verim alacagini sanmiyorum zaten yarinki havaya bakarsak 200 gramdan asagi kursun dibe inme gibi.bence rapala deneyindostlar yarın boğazda çinekop çaparisi ile şansımızı denesek olurmu ne dersiniz ?
Ayni makineden mi bahsediyoruz benim dedigim makine platten baktigima gore 465 gr 4.1 devir 8/1 bilye fiyati da 480$ civari...birde kol topuzu biraz ufak gibi duruyor sorun oluyor mu...Teşekkürler. Evet surf basia 45 ve fliegen kullanıyorum. Fliegen 580 gr, basia 395 gr.
Basianın hafifliği çok büyük avantaj sağlıyor. Takım kuş gibi ve hiç yormuyor. Güç olarak kıyaslarsak fliegenden %15-20 daha güçsüzdür ancak ben beni yoran, kastıran makineyi hayatta kullanmam. Demekki basia güçsüz değil. Basiayı bu yüzden çok seviyorum.
Tebrikler hocam. Balığın bol olması Üsküdar'da beni balıktan soğutuyor. O yüzden milletin az olduğu zamanlarda gitmeyi tercih ediyorum.Bugun Üsküdarda rüzgarin 8 kuvvetinde olmasi ragmen 185 gr ile calistik. Denizin calkantili olmasi baligi dipten kaldirmis belli iyi balik aldik. Balik yine herzamanki gibi sabah suyu kiyiladi herkes aldi ögleye doğru balik yine kanala yatti uzaga atamayan arkadaslar -ruzgar ve yagmurun etkisiyle de- merayi yine bize biraktiaksam suyu yine kiyiladi çok şükür zevkini de yaptik hayrini da gördük. Mera baligi nispeten capari baligi gibi ince degil 8 tanesi 1 kg geliyordu. Rüzgara,yağmura ve haftasonu olmasi itibariyle balikci sayisindaki fazlaliga dayanabilen yarin baliga gitsin. Eliniz boş dönmezsiniz. Bilginize,
Aynı makine sayılır. Bendeki kalamasız modeli. O yüzden hafif. Orijinal topuzu rapalada sıkıntı yaratıyor. Topuzu Daiwa RCS eva topuz ile değiştirince canavar oluyor alet.Ayni makineden mi bahsediyoruz benim dedigim makine platten baktigima gore 465 gr 4.1 devir 8/1 bilye fiyati da 480$ civari...birde kol topuzu biraz ufak gibi duruyor sorun oluyor mu...