baysal
Aktif Üye
Salih kamerayı sarj et ve hafıza kartınıbbosalt yarın lazım olacak ;-)go proyla kayıt aldım ama 40 dk falan o esnada kayıtta değildim ne yazık ki...teşekkür ederim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Salih kamerayı sarj et ve hafıza kartınıbbosalt yarın lazım olacak ;-)go proyla kayıt aldım ama 40 dk falan o esnada kayıtta değildim ne yazık ki...teşekkür ederim...
bende de black edition var. Gopro yu nereye takiyorsun ?go proyla kayıt aldım ama 40 dk falan o esnada kayıtta değildim ne yazık ki...teşekkür ederim...
geçmiş marka ve modeli mahsuru yoksayazabilirmisiniz. birde neden kırıldı .AEkli dosyayı görüntüle 10242 Ekli dosyayı görüntüle 10243 Ekli dosyayı görüntüle 10244 vrupa yakası 07:00 - 09:30 ,20-22 cm civarı alıkonulanlar..kamış kırılmasıyla ava veda edildiherkese rast gelsin
kafa aparatı var onunla kullanıyorum..olmadı göğüs aparatı var ama o bende yokbende de black edition var. Gopro yu nereye takiyorsun ?
geçmiş marka ve modeli mahsuru yoksayazabilirmisiniz. birde neden kırıldı .
teşekkür ederim hatırladım tabi unutmam kolay kolay simalarıgeçmiş olsun salih kardeş, yanındaydım hatırlarsan tam bir talihsizlik senin bir kabahatin olduğunu düşünmüyorum, lakin atışını izliyordum, ne güzel de balık alıyordun, dediğin gibi sağlık olsun,
Nasıl yani hangisini kırdın ,geçmiş olsun ya.AEkli dosyayı görüntüle 10242 Ekli dosyayı görüntüle 10243 Ekli dosyayı görüntüle 10244 vrupa yakası 07:00 - 09:30 ,20-22 cm civarı alıkonulanlar..kamış kırılmasıyla ava veda edildiherkese rast gelsin
Geçmiş olsun Salih avdayken ekipmanlardan birinin sorun çıkarması çok sinir bozucu bir durum neyse sağlık olsun artık.İnşallah sorunun kısa zamanda halledilir...AEkli dosyayı görüntüle 10242 Ekli dosyayı görüntüle 10243 Ekli dosyayı görüntüle 10244 vrupa yakası 07:00 - 09:30 ,20-22 cm civarı alıkonulanlar..kamış kırılmasıyla ava veda edildiherkese rast gelsin