Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rıdvan Akalın

Daimi Üye
Adı
rıdvan akalın
geçmiş olsun salih kardeş, yanındaydım hatırlarsan tam bir talihsizlik senin bir kabahatin olduğunu düşünmüyorum, lakin atışını izliyordum, ne güzel de balık alıyordun, dediğin gibi sağlık olsun,

pegasus_34

Üye
Adı
salih özdoğan
geçmiş marka ve modeli mahsuru yoksayazabilirmisiniz. birde neden kırıldı .
geçmiş olsun salih kardeş, yanındaydım hatırlarsan tam bir talihsizlik senin bir kabahatin olduğunu düşünmüyorum, lakin atışını izliyordum, ne güzel de balık alıyordun, dediğin gibi sağlık olsun,
teşekkür ederim hatırladım tabi unutmam kolay kolay simaları:)valla kısmet işte balıkta devam ediyordu:) ama anlamadım bende,belki dikkat etmişsindir öyle fazlada abanmam atarken ama oldu artık,iyiki yazdın usta ya sonuçta sen yanımdaydın şahidim sensin:Dkestimi ben gittikten sonra?

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Tebrikler avınız için salih hocam, aynı zamanda geçmiş olsun. Umarım firmayla alakalı bir sorun yaşamadan çözersiniz.

Bugün hava çok güzel, akşama raporlar düşer inş, herkese rastgele

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Sonunda paylaşmaya değer güzel bir av yaptık bizde. Tarabya tarafları kıyıdan çok kalabalık ve bize uzak olduğu için bizde ufak bir tekne ayarladık. Sabah 7:30 - 11:00 arası alındı balıklar. Çinekop çaparisini leblebi gibi yiyince dişliler bizde palamut çaparisi taktık. 10 tane falan ondada gitti köstek. 22 cm altını saldık. En büyük 28 cm geldi. Toplam 37 parça 4.5 kg . Yer Bebek -İstinye arası.
balikkk.jpg
.

bosporus fisher

Daimi Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...