Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben de Bir Tekne Grubu Oluşturmayı Planlıyorum Malum Sezon Açıldı☺ Haftaiçi Akşamları Çıkabilecek Dostlar(18:00-01:00 Arası) Maksimum 5 Kişi Olacağız. İmkanları El Verenler Mesaj Atabilirler :) İçki Problemimiz Yok İçene de İçmeyene de Saygımız Sonsuzdur :) Sarıyer ve Beykoz Civarı Av Yapılacak :) Anadolu Kalkış Anadolu Kavağı, Avrupa Kalkış Sarıyer

S

strangolos

Misafir
Ben de Bir Tekne Grubu Oluşturmayı Planlıyorum Malum Sezon Açıldı☺ Haftaiçi Akşamları Çıkabilecek Dostlar(18:00-01:00 Arası) Maksimum 5 Kişi Olacağız. İmkanları El Verenler Mesaj Atabilirler :) İçki Problemimiz Yok İçene de İçmeyene de Saygımız Sonsuzdur :) Sarıyer ve Beykoz Civarı Av Yapılacak :) Anadolu Kalkış Anadolu Kavağı, Avrupa Kalkış Sarıyer
ben hevesliyim

BulutveGunes

Aktif Üye
Spin, lrf ve tekne grubuna girmek isterim. Bugun yine lrf yaptim yenikapida ancak balik onumde parildamasina ragmen 4-5 tane alabildim. Uygun slikonu bulamadim sanirim

skorski34

Üye
Adı
Emrah KOR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayallerim yikilmadan, avı sonlandırmak zorunda kalıyorum... yemlide sezonu açmak, 3.kopru manzarina karşı her nekadar balik alamasamda, iyi vakit gecirmeme rağmen toparlanmak zorundayım. 30-40 metre yanimdakilerin nagra almaları sorun değildi, Lâkin birbirlerine sarmaya başladılar! İÇKİ ŞİŞEDEKİ GİBİ DURMUYOR derler ya, o misal

zubcak

Üye
Adı
zübeyir
Bu gece çıkan varmı acaba spinle çıkmayı düşünüyorum ne durumda balık acaba....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...