zubcak
Üye
- Katılım
- 6 Eki 2014
- Mesajlar
- 67
- Tepkime puanı
- 81
- Puanları
- 18
- Yaş
- 44
- Konum
- Ataşehir/istanbul
- Adı
- zübeyir
Dün malesef sadece bununla döndüm
Ekli dosyalar
-
119.9 KB Görüntüleme: 916
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne düşündükleri belli değil mi, hiç sesi çıkan duyuyor musun bak, meraların patladığını duyduklarından beridir. Millet zannediyordu ki balık bitecek korkusuna mera paylaşılmıyor, korkulan şey olta atmaya yer bulunamayacak olması idi. Geçen geldi adamın biri üyelik alıp mera söyleyip kaçtı, millet ertesi gün ordan olta açmadan geri dönmüş, atanlarda birbirine dolanmaktan zaten balık tutamamış. Eee paylaşıldı işte, hani ne oldu...Furkan'ım eskiden herşeyin bir anlamı vardı son 3 seneden beri herşey karman çorman kim oltacı kim avcı kim etçi ben bilemedim abi eline olta alan iki kraçe tutan profosyonel balıkçı olmuş
adama iyilik yapıyorsun yol gösteriyorsun öğretiyorsun işte böyle manzara oluyor.
mera soranlar şimdi ne düşünüyor acaba
Ben avrupa yakasındaydım, bebek taraflarında.Dün bende kuleliden üsküdara geçtim orda sahilde 2 kişi vardı üsküdarda yani sizmiysiniz yoksa ??
Merak etme dostum, onda da hasetinden çatlayıp üstüne üstüne atan biri muhakkak çıkar merak etmekış gelsinde balık yokken kanaldan alalım balıkları 175 gıramı kanala atamayanlar düşünsün
100 lerce emre özsoy varEkle kardesim
Emre Özsoy
Dün kulelide 6 arkadaş takılıyoruz. Arkadaşım bira ikram etti. Bir yudum almıştım ki biri zabıta 3 polis memuru arkadaş gelip TC kimlik ve adres bilgilerimizi alıp gittiler. Kabahatler kanuna göre belli bir ceza tutarının adresimize geleceğini bildirdiler. İlk defa böyle birşey gördüm. Kendi halimizde takılıyorduk. Bekliyoruz ne gelecek bakalım.kardeşim içki içki alkol alkol deyip duruyosun bi problemin varsa gitmessin o ortamlara daha sakin yerlere gidrrsin tekne kiralarsın kafana göre hareket edersin uzak duruusun olur biter burda bağırmanın bi anlamı yok herkez aynı değldir.sen kötüsüne rastgemişssin ne diyelim bizde içiyoruz kimseye bağırmıyoruz yada sarmıyoruz.burası balık avı forumu anladık içmiyorsun uzatmanın anlamı yok.
valla nediyim olabilir heryol mubahtır diyenlerde vardırMerak etme dostum, onda da hasetinden çatlayıp üstüne üstüne atan biri muhakkak çıkar merak etme![]()