Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İĞNE

Aktif Üye
Adı
ÖMER
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ziplayan kefal ustune atlayan kofana kardes kofana kumluk alanda dolasirken baligi yer bunlar ilarya izmarit istavrit en sevdigi

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Furkan'ım eskiden herşeyin bir anlamı vardı son 3 seneden beri herşey karman çorman kim oltacı kim avcı kim etçi ben bilemedim abi eline olta alan iki kraçe tutan profosyonel balıkçı olmuş
adama iyilik yapıyorsun yol gösteriyorsun öğretiyorsun işte böyle manzara oluyor.
mera soranlar şimdi ne düşünüyor acaba
Ne düşündükleri belli değil mi, hiç sesi çıkan duyuyor musun bak, meraların patladığını duyduklarından beridir. Millet zannediyordu ki balık bitecek korkusuna mera paylaşılmıyor, korkulan şey olta atmaya yer bulunamayacak olması idi. Geçen geldi adamın biri üyelik alıp mera söyleyip kaçtı, millet ertesi gün ordan olta açmadan geri dönmüş, atanlarda birbirine dolanmaktan zaten balık tutamamış. Eee paylaşıldı işte, hani ne oldu...

Şemsipaşalı

Aktif Üye
Adı
NİHAT SONGÜN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Spin ile balık tutanlar için kız kulesini tavsiye ederim akşam ve sabah suyunda havada hafif poyraz dayken levrek alınabiliniyor. Martıları kıyıdan takip edin yol göstereceklerdir. Saat 23:00 den sonra Kadıköy iskelesinin yanları ve deniz otobüsü iskelesinin yanlarından da havanın uygun olduğunda balık alabilirsiniz.

pars

Aktif Üye
kardeşim içki içki alkol alkol deyip duruyosun bi problemin varsa gitmessin o ortamlara daha sakin yerlere gidrrsin tekne kiralarsın kafana göre hareket edersin uzak duruusun olur biter burda bağırmanın bi anlamı yok herkez aynı değldir.sen kötüsüne rastgemişssin ne diyelim bizde içiyoruz kimseye bağırmıyoruz yada sarmıyoruz.burası balık avı forumu anladık içmiyorsun uzatmanın anlamı yok.
Dün kulelide 6 arkadaş takılıyoruz. Arkadaşım bira ikram etti. Bir yudum almıştım ki biri zabıta 3 polis memuru arkadaş gelip TC kimlik ve adres bilgilerimizi alıp gittiler. Kabahatler kanuna göre belli bir ceza tutarının adresimize geleceğini bildirdiler. İlk defa böyle birşey gördüm. Kendi halimizde takılıyorduk. Bekliyoruz ne gelecek bakalım.
Balık tutarken keyif olsun diye bira içen arkadaşlara duyurulur. Saat gece 00:30

iracible

Yeni Üye
Herkese merhaba öncelikle

bir kaç haftadır rapor durumunu okuyorum üye olmadan. şimdi tekne olayını görünce heyecanlandım. bu işte amatör birisi olarak (spin takımımı 1 ay önce aldım. yazın henüz kalamarlar ve zargana dışında bir skorum olmadı =) ) ayvalıkta doğup büyüdüğüm için deniz ile haşır neşirim. fakat olta balıkçılığında bilgim öyle aman aman değildir ki istanbulda 1-2 kere istavrit hariç henüz hiç balığa çıkmadım. palamut çaparileri vs. duruyor aldığım gibi ne yazıkki. güzel bir ortamda üyeler ile birlikte teknede yer olursa bende katılmayı çok isterim.

bugünkü av raporumu da yazayım bari. arnavutköy'de bu akşam üstü lüfer/çinekop vs. yoktu. istavrit te çok tek tük çıkıyordu, çok nadir yani

Herkese iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...