Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dün bende kuleliden üsküdara geçtim orda sahilde 2 kişi vardı üsküdarda yani sizmiysiniz yoksa ??Dün gece geç saatlerden sabahın erken saatlerine kadar boğazda bir başıma kurdum tabureyi oturdum. Yeni aldığım lrf takımını tam anlamıyla çözebilmek için sesiz ve sakinliği tercih ediyorum.
Bir iki saat lrf denemesi yaptıktan sonra peşine 4 - 5 farklı sahte ile spin denemesi yaptım. Balık yoktu ama havanın güzel olması ile birlikte boğazı seyretmek çok güzeldi.
Eğer uyuya kalmaz isem bugün de çıkmayı düşünüyorum. Özellikle avrupa yakasında lrf için tavsiyeleriniz var ise mutlaka almak isterim.
Ne gazlayacağım. Bir okuma kamış ve makine birde limon kendo tamam. Lüferleri kofanaları hoplatmaya yeterli.Dur gazlama milleti be, kaç gündür kumsalda yatıyorsun akıllanmadın mı
Uzuna gel uzuna, fırtına da zevkli oluyor.
kardeşim içki içki alkol alkol deyip duruyosun bi problemin varsa gitmessin o ortamlara daha sakin yerlere gidrrsin tekne kiralarsın kafana göre hareket edersin uzak duruusun olur biter burda bağırmanın bi anlamı yok herkez aynı değldir.sen kötüsüne rastgemişssin ne diyelim bizde içiyoruz kimseye bağırmıyoruz yada sarmıyoruz.burası balık avı forumu anladık içmiyorsun uzatmanın anlamı yok.Hayallerim yikilmadan, avı sonlandırmak zorunda kalıyorum... yemlide sezonu açmak, 3.kopru manzarina karşı her nekadar balik alamasamda, iyi vakit gecirmeme rağmen toparlanmak zorundayım. 30-40 metre yanimdakilerin nagra almaları sorun değildi, Lâkin birbirlerine sarmaya başladılar! İÇKİ ŞİŞEDEKİ GİBİ DURMUYOR derler ya, o misal