Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İĞNE

Aktif Üye
Adı
ÖMER
Kan Grubu
B Rh Negatif
Kardes cik bence cunku besiktas uskudar kiyida baliklarin atlamasini gordum.kandirirsan saglam lufer veya daha irisini alirsin

B

BS Okuru

Misafir
Dün gece geç saatlerden sabahın erken saatlerine kadar boğazda bir başıma kurdum tabureyi oturdum. Yeni aldığım lrf takımını tam anlamıyla çözebilmek için sesiz ve sakinliği tercih ediyorum.

Bir iki saat lrf denemesi yaptıktan sonra peşine 4 - 5 farklı sahte ile spin denemesi yaptım. Balık yoktu ama havanın güzel olması ile birlikte boğazı seyretmek çok güzeldi.

Eğer uyuya kalmaz isem bugün de çıkmayı düşünüyorum. Özellikle avrupa yakasında lrf için tavsiyeleriniz var ise mutlaka almak isterim.

zubcak

Üye
Adı
zübeyir
Dün gece geç saatlerden sabahın erken saatlerine kadar boğazda bir başıma kurdum tabureyi oturdum. Yeni aldığım lrf takımını tam anlamıyla çözebilmek için sesiz ve sakinliği tercih ediyorum.

Bir iki saat lrf denemesi yaptıktan sonra peşine 4 - 5 farklı sahte ile spin denemesi yaptım. Balık yoktu ama havanın güzel olması ile birlikte boğazı seyretmek çok güzeldi.

Eğer uyuya kalmaz isem bugün de çıkmayı düşünüyorum. Özellikle avrupa yakasında lrf için tavsiyeleriniz var ise mutlaka almak isterim.
Dün bende kuleliden üsküdara geçtim orda sahilde 2 kişi vardı üsküdarda yani sizmiysiniz yoksa ??

İĞNE

Aktif Üye
Adı
ÖMER
Kan Grubu
B Rh Negatif
Cikin ugrasan alir kofana kol geziyo

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dur gazlama milleti be, kaç gündür kumsalda yatıyorsun akıllanmadın mı :)
Uzuna gel uzuna, fırtına da zevkli oluyor.
Ne gazlayacağım. Bir okuma kamış ve makine birde limon kendo tamam. Lüferleri kofanaları hoplatmaya yeterli.:)

Azer

Aktif Üye
Bu konu rapor konusu olduğu için keşke gerçekten raporlar yazılsa, başka bir şey yazılmasa...
Bütün konuları aynı yere yazacaksak, forumun anlamı kalmaz ki, duvar olur...

carttt

Üye
Adı
Oğuz DOĞAN
Hayallerim yikilmadan, avı sonlandırmak zorunda kalıyorum... yemlide sezonu açmak, 3.kopru manzarina karşı her nekadar balik alamasamda, iyi vakit gecirmeme rağmen toparlanmak zorundayım. 30-40 metre yanimdakilerin nagra almaları sorun değildi, Lâkin birbirlerine sarmaya başladılar! İÇKİ ŞİŞEDEKİ GİBİ DURMUYOR derler ya, o misal
kardeşim içki içki alkol alkol deyip duruyosun bi problemin varsa gitmessin o ortamlara daha sakin yerlere gidrrsin tekne kiralarsın kafana göre hareket edersin uzak duruusun olur biter burda bağırmanın bi anlamı yok herkez aynı değldir.sen kötüsüne rastgemişssin ne diyelim bizde içiyoruz kimseye bağırmıyoruz yada sarmıyoruz.burası balık avı forumu anladık içmiyorsun uzatmanın anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...