osmançubuklu
Aktif Üye
- Adı
- Osman Kırgıl
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Karaköyde tek tük alıyorlardı. Foto çekemedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla kardeşim ben de onun için çabalıyorum hem tanışma mahiyetinde hem muhabbet hem keyif atış bahane ama tabiki olmazsa olmazaslında bir müsabaka iyi gider ufuk![]()
aslında iyi olur tanışma mayetinde güzel bir gün düzenlenebilirValla kardeşim ben de onun için çabalıyorum hem tanışma mahiyetinde hem muhabbet hem keyif atış bahane ama tabiki olmazsa olmaz
Sarı-kırmızı candır furkanBen hertürlü balığımı tutarım abi, sorun yok.
Tamamen işin zevk kısmındayım, yakalayıp salıyorum fazla tutma gereği duymuyorum o yüzden, pek gerek yok tutup satmıyorum da pek fazla da balık yediğim söylenemez
Sezonda görüşürüz, kanal işi var.bol rapala çeşiti yap özellikle sarılı kırmızılı.
Ekli dosyayı görüntüle 25019
Tek tük dişlimi alıyorlar ?Karaköyde tek tük alıyorlardı. Foto çekemedim.
Gelin hep beraber Mersine gidelimTanışma kaynaşla ufaktan da uzak atış yarışı yaparız.
Kasım ayında ben buradan yer bildireceğim, en azından gidelim de biraz da elimize balık deysin.
O kadar yırtınmaya birşeyler de gelmesini istiyorum, acele etmeye gerek yok.
Ya parasını pulunu geçtik aynen, ben taaaa Avcılar'dan geliyorum, hafta içi gelmek için yıllık iznimden yiyorum, zevk almak için geldiğimiz av kabusa dönüşüyor.Sırf bu kanaldan balık alabilelim diye dünya para harcıyorsun makinayla kamışa sonra sahteye ipe , hani hepsini elden çıkarayım desen bir tüplü Şahin parası sonra 5 metre yanında biri beliriyor elinde herşey dahil 40 liralık takım ucunda 25 gr kurşun, attığı mesafeye hiç kamışsız kurşunu elinle fırlat yine atarsın izah etmeye çalışıyorsun durumu sanıyor ki sen onun balık tutmasını istemiyorsun , sonra bir dolanıyor sana , iki dolanıyor üç dolanıyor, eeeee ama artık yeter diyorsun SONRA FORUMA YAZIYORLAR GİTTİK SELAM VERDİK ADAMLAR KÖTÜ KÖTÜ YÜZÜMÜZE BAKTI DİYE, KARDEŞİM KİMSENİN GÖZÜ SİZİN TUTACAĞINIZ BALIKTA DEĞİL (zaten o takımla tutamayacaksınız) OLAY SADECE NEREDE NE TAKIMI KULLANACAĞINIZI BİLMEMENİZDEN KAYNAKLANIYOR