Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmançubuklu

Aktif Üye
Adı
Osman Kırgıl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Karaköyde tek tük alıyorlardı. Foto çekemedim.

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tanışma kaynaşma ufaktan da uzak atış yarışı yaparız.
Kasım ayında ben buradan yer bildireceğim, en azından gidelim de biraz da elimize balık deysin.
O kadar yırtınmaya birşeyler de gelmesini istiyorum, acele etmeye gerek yok.

Son düzenleme:

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yazdıklarınızın tümünü okuyor, takip ediyorum.
Furkan geçeeen seneden beri seninle bir türlü buluşamamıştık, eğer ki bir organizasyon yaparsanız muhakkak gelmek isterim.
(ufaklıktan fırsat bulabilirsem :) )

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben hertürlü balığımı tutarım abi, sorun yok.
Tamamen işin zevk kısmındayım, yakalayıp salıyorum fazla tutma gereği duymuyorum o yüzden, pek gerek yok tutup satmıyorum da pek fazla da balık yediğim söylenemez :)
Sezonda görüşürüz, kanal işi var. :D bol rapala çeşiti yap özellikle sarılı kırmızılı.
Ekli dosyayı görüntüle 25019
Sarı-kırmızı candır furkan ;)

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Tanışma kaynaşla ufaktan da uzak atış yarışı yaparız.
Kasım ayında ben buradan yer bildireceğim, en azından gidelim de biraz da elimize balık deysin.
O kadar yırtınmaya birşeyler de gelmesini istiyorum, acele etmeye gerek yok.
Gelin hep beraber Mersine gidelim :D Yer derdi de yok . Şaka bir yana organizasyon olursa bende katılmak isterim :)

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Sırf bu kanaldan balık alabilelim diye dünya para harcıyorsun makinayla kamışa sonra sahteye ipe , hani hepsini elden çıkarayım desen bir tüplü Şahin parası sonra 5 metre yanında biri beliriyor elinde herşey dahil 40 liralık takım ucunda 25 gr kurşun, attığı mesafeye hiç kamışsız kurşunu elinle fırlat yine atarsın izah etmeye çalışıyorsun durumu sanıyor ki sen onun balık tutmasını istemiyorsun , sonra bir dolanıyor sana , iki dolanıyor üç dolanıyor, eeeee ama artık yeter diyorsun SONRA FORUMA YAZIYORLAR GİTTİK SELAM VERDİK ADAMLAR KÖTÜ KÖTÜ YÜZÜMÜZE BAKTI DİYE, KARDEŞİM KİMSENİN GÖZÜ SİZİN TUTACAĞINIZ BALIKTA DEĞİL (zaten o takımla tutamayacaksınız) OLAY SADECE NEREDE NE TAKIMI KULLANACAĞINIZI BİLMEMENİZDEN KAYNAKLANIYOR
Ya parasını pulunu geçtik aynen, ben taaaa Avcılar'dan geliyorum, hafta içi gelmek için yıllık iznimden yiyorum, zevk almak için geldiğimiz av kabusa dönüşüyor.
Adam diyor ne var karıştıysa, şu var, biz ince ip kullandığımız için şok yapmaya mecburuz. Takıldığı zaman kopan takımdan çok tekrar şok bağlamak ve takım hazırlamak ile uğraşırken harcadağım vakte sinir oluyorum. İki kere takılsa, sabah suyu kaçtı zaten.

Anlatıyorsun abi bari bekle bir 10-15 saniye sonra at o zaman diye, yok ya istersen yarım saat bekleyelim diye bir de tersliyor, al başına belayı. Tamam biz de acemi olduk ama kim ne derse laf söylemesinler diye yapıyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...