Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İĞNE

Aktif Üye
Adı
ÖMER
Kan Grubu
B Rh Negatif
Kuleli sabah 15 dk isravrit 30 adet aldim.6:30 7:00 arasi zargana caparilere denk geldi.sonra tik yok.uskudar7:30 8:30 izmarit mezgit yapti.1 saat iyi sonra tik yok.dev sardalye capariye atladi herkes lufer sandi.

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hava tahmin raporlarına göre yarın hava güzel ancak perşembeye bağlayan geceden itibaren ciddi fırtına geliyor.

skorski34

Üye
Adı
Emrah KOR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Burada arkadaş kimseyi içtiği için yargılamamış sadece içenler birbirlerini ve onu rahatsız etmişler yoksa her koyun kendi bacağından asılır içende kendine içmeyende kendine...
Objektif olduğun için teşekkürler. Polemik olmasın die kendisine cevap yazmak istemedim..Doğru anlaşılmak güzel bir duygu.kaldı ki, önceki msjlarin içeriğine istinaden sadece paylaşım yapmaktı amacim!!!

taner.a

Aktif Üye
Anadolu Yakasında çeşitli yerlerde avlanıyoruz. Ilerleyen günlerde bir gün sözleşip buluşalım. Öyle Allame-i Cihan bir atışım yok ama yine de ortalamanın üzerindedir. 2 senede kendimi iyi geliştirdim. Senin videolarını ince ince analiz ettim
Benim gördüğüm kadarı ile ortalamanın baya baya üzerinde :D

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Objektif olduğun için teşekkürler. Polemik olmasın die kendisine cevap yazmak istemedim..Doğru anlaşılmak güzel bir duygu.kaldı ki, önceki msjlarin içeriğine istinaden sadece paylaşım yapmaktı amacim!!!
Boşver çok takılma herkesin zaman zaman yanlış anlaşıldığı oluyor hayat işte

çinekolog

Daimi Üye
Adı
Gökhan ATEŞ
Atışmanın olduğu gün bende izlemek için gelmek isterim. Kenan kardeşimide tanıyanlar Üsküdar'dan Gökhan'ın selamı var derseniz gerekli referansı verir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...