Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmançubuklu

Aktif Üye
Adı
Osman Kırgıl
Kan Grubu
O Rh Pozitif

osmançubuklu

Aktif Üye
Adı
Osman Kırgıl
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Alık balık

Daimi Üye
Adı
Ufuk
Ya parasını pulunu geçtik aynen, ben taaaa Avcılar'dan geliyorum, hafta içi gelmek için yıllık iznimden yiyorum, zevk almak için geldiğimiz av kabusa dönüşüyor.
Adam diyor ne var karıştıysa, şu var, biz ince ip kullandığımız için şok yapmaya mecburuz. Takıldığı zaman kopan takımdan çok tekrar şok bağlamak ve takım hazırlamak ile uğraşırken harcadağım vakte sinir oluyorum. İki kere takılsa, sabah suyu kaçtı zaten.

Anlatıyorsun abi bari bekle bir 10-15 saniye sonra at o zaman diye, yok ya istersen yarım saat bekleyelim diye bir de tersliyor, al başına belayı. Tamam biz de acemi olduk ama kim ne derse laf söylemesinler diye yapıyorduk.
Abicim ben insanlardaki özgüvene hastayım. Ben acemiyken kalabalık arasında ya da kendime güvenmediğim yerlerde atmazdım adamlar kütür kütür balık alıyor şimdi karıştırırım keyifleri kaçar benim de keyfim kaçar derdim. Şimdi nerede o eski acemiler, ama bu işi yapmaya çalışan saygılı efendi bir delikanlı göreyim balık saati bile olsa bırakır takımlarımı düğümdü atıştı herşeyde yardımcı olurum

bogaz_1905

Aktif Üye
Adı
Erdem
Tanışma kaynaşla ufaktan da uzak atış yarışı yaparız.
Kasım ayında ben buradan yer bildireceğim, en azından gidelim de biraz da elimize balık deysin.
O kadar yırtınmaya birşeyler de gelmesini istiyorum, acele etmeye gerek yok.
O ana tanıklık etmek istiyoruz. Haberlerinizi bekleriz.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Geçen hafta yazlıkta sabah kalktığımız da bahçede beyaz bir horoz vardı. :D yakalamaya çalıştık tutamadık.
Bu hafta da görürsem uğraşacam tavukla, belki yakalarım yakalarsam direk komple inrecem aşağıya etiyle beraber ne gelirse :D tavuk için bir uzun olta montajı yapayım.
Ona da mı uzun olta gireceksin yoksa, yozuri arkası yaprak mısır tak :kptmya::komik::koptum:

baha86

Yeni Üye
Adı
bahattin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ustalar bana da yer varsa aranızda buluşmada bende gelip hem yarışınızı zevkle takip eder hem bir iki birşey öğrenmek isterim sizlerden..

çocukluktan beri giderim balığa, çaparimi bağlayacak kadar da elimden az da olsa birşeyler gelir ama görüyorum ki siz boyut atlamışsınız bu işte.. sayenizde şu sahte işine acayip merak saldım..

hakkımda hayırlısı :D

Musti.barut

Daimi Üye
Geçen hafta yazlıkta sabah kalktığımız da bahçede beyaz bir horoz vardı. :D yakalamaya çalıştık tutamadık.
Bu hafta da görürsem uğraşacam tavukla, belki yakalarım yakalarsam direk komple inrecem aşağıya etiyle beraber ne gelirse :D tavuk için bir uzun olta montajı yapayım.
hahahaha bu iyiydi
kümes işlerini bana sorun tecrübeliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...