alparslanaltan4
Üye
Atiyorlar valla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
O konuda usta olduğunu biliyoruz canım, soylemene gerek bile yokhahahaha bu iyiydi![]()
kümes işlerini bana sorun tecrübeliyim![]()
Bazen susmak, konuşmaktan daha iyi bir cevaptır, ama herkesin yapabileceği birşey değilObjektif olduğun için teşekkürler. Polemik olmasın die kendisine cevap yazmak istemedim..Doğru anlaşılmak güzel bir duygu.kaldı ki, önceki msjlarin içeriğine istinaden sadece paylaşım yapmaktı amacim!!!
Benim ekip vardı ama dağıldık ben evlilik ve çocuk sonrası ara verince açıkta kaldım, asıl ekibi kuran ben olmama rağmenBen de Bir Tekne Grubu Oluşturmayı Planlıyorum Malum Sezon AçıldıHaftaiçi Akşamları Çıkabilecek Dostlar(18:00-01:00 Arası) Maksimum 5 Kişi Olacağız. İmkanları El Verenler Mesaj Atabilirler
İçki Problemimiz Yok İçene de İçmeyene de Saygımız Sonsuzdur
Sarıyer ve Beykoz Civarı Av Yapılacak
Anadolu Kalkış Anadolu Kavağı, Avrupa Kalkış Sarıyer
öyle durumlarda en güzel yem balığın kuyruk altıdır. geçen yanımdaki abi o şekilde güzel balık aldı. ben silikonla 2 tanede kaldım abi en az 20 tane aldı.Spin, lrf ve tekne grubuna girmek isterim. Bugun yine lrf yaptim yenikapida ancak balik onumde parildamasina ragmen 4-5 tane alabildim. Uygun slikonu bulamadim sanirim
Tüy ihtiyacım olursa nerye başvuracağımız belli oldu , çek ordan ortaya renkli horoz tüy kardeşimserdar artık komşu kümese dadanmıyorum kendi horozumu kendim yetiştirip tüy üretimi yapıyorum sıkıntıda olmuyor hani
yakalanma riski yok nerden aldın sorusu yok hem köy eti de yanında cabası oluyor
tüy ihtiyacı olan bana ulaşabilir bakarsınız ilerde bende bir tüymarket açabilirim![]()