Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Objektif olduğun için teşekkürler. Polemik olmasın die kendisine cevap yazmak istemedim..Doğru anlaşılmak güzel bir duygu.kaldı ki, önceki msjlarin içeriğine istinaden sadece paylaşım yapmaktı amacim!!!
Bazen susmak, konuşmaktan daha iyi bir cevaptır, ama herkesin yapabileceği birşey değil :harika:

B

BS Okuru

Misafir
Şuan ortaköy tarafindayim bir iki saate kadar biraz hava almak icin cikacagim bogaza. Kayda deger bir sey gorursem bilgilendiririm.

Winner

Yeni Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
A Rh Negatif
Akşam üstü Emirgan İstinye Yeniköy sahil boyu denize bakarak gittim su baya çamurluydu.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben de Bir Tekne Grubu Oluşturmayı Planlıyorum Malum Sezon Açıldı☺ Haftaiçi Akşamları Çıkabilecek Dostlar(18:00-01:00 Arası) Maksimum 5 Kişi Olacağız. İmkanları El Verenler Mesaj Atabilirler :) İçki Problemimiz Yok İçene de İçmeyene de Saygımız Sonsuzdur :) Sarıyer ve Beykoz Civarı Av Yapılacak :) Anadolu Kalkış Anadolu Kavağı, Avrupa Kalkış Sarıyer
Benim ekip vardı ama dağıldık ben evlilik ve çocuk sonrası ara verince açıkta kaldım, asıl ekibi kuran ben olmama rağmen :D gece yemlisine katılmak isterim fırsat bulabilirsem. ama yine bir ekibim var ve tekne aramaktayız. eğer tanıdık tekne var ise haftasonları için talibim :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Spin, lrf ve tekne grubuna girmek isterim. Bugun yine lrf yaptim yenikapida ancak balik onumde parildamasina ragmen 4-5 tane alabildim. Uygun slikonu bulamadim sanirim
öyle durumlarda en güzel yem balığın kuyruk altıdır. geçen yanımdaki abi o şekilde güzel balık aldı. ben silikonla 2 tanede kaldım abi en az 20 tane aldı.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
serdar artık komşu kümese dadanmıyorum kendi horozumu kendim yetiştirip tüy üretimi yapıyorum sıkıntıda olmuyor hani
yakalanma riski yok nerden aldın sorusu yok hem köy eti de yanında cabası oluyor
tüy ihtiyacı olan bana ulaşabilir bakarsınız ilerde bende bir tüymarket açabilirim
Tüy ihtiyacım olursa nerye başvuracağımız belli oldu , çek ordan ortaya renkli horoz tüy kardeşim:D.
Yanlız doğal yetişen horoz etini hiç birşeye değişmem , güzel olmuş hem tüyünden hem etinden bendemi bir kümes kursam ne:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...