Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
erol abi sen paylaşıyorsun paylaşmayan bir çok kişi var bence forumda facede o kadar balık paylaşılıyorda bizim forumda yok garip değil miVallaha ben gizlemiyorum Üsküdar yapıyo kız kulesi karşısı Kandilli yapıyo iskelenin yanı vapur iskelesinin yanı villaların önü yani sığ olan yer garipçe Rumeli Fener'i spin le alıyoruz beykozda büyük dere önüde yapıyo yapıyo dediğim 3 tane 5 tane yani ama iri balık resimlere bakabilirsiniz
Nazar degmesin. Afiyet olsun.çok şükür balıksız kalmadım 8/8 ince yeşil kendi imalatım takımlarla bu günki avım 2.5 kg Ekli dosyayı görüntüle 25154
Yazlık neresi Furkan söyle de orayı da talan etsinlerBügün işlerim dolayisi ile kendimi yazlikta buldum dedim şu horoza bir bakayim yine bahcede dolasiyor koşturdum ama yine yakalayayim yakalayamadim
tekneyi indirip hemen zarganaya baktim, tutup hemen indirdim dolaş dolaş tik yok, lufer tik demedi.
cuma izine cikacagim eger tutabilirsem size guzel resimler cekerim.