Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bugün Hiç balık yapmadı 4-5 tekne vardı koca merada, hiçbirinde balık yoktu. Tek vuruş tek balık oldu bugünBenim ekip vardı ama dağıldık ben evlilik ve çocuk sonrası ara verince açıkta kaldım, asıl ekibi kuran ben olmama rağmengece yemlisine katılmak isterim fırsat bulabilirsem. ama yine bir ekibim var ve tekne aramaktayız. eğer tanıdık tekne var ise haftasonları için talibim
![]()
evim eyüpsultan ve haliçe yakın sayılır bazen dolaşmaya iniyorum midesiz suriyeliler haliçin en pis yerlerinde balık avlıyorlar...bir de balıkçılık bilinci yok ufak balıkları bile alıyorlar...Bukadar kafa yoruyoz dogru. uzmeyin kendinizi ozaman sitede diyologun anlami kalmaz.akliniza gelmicek yerde balik cikar unutmayinnn.istanbulda suriyeli balikcilar da doldu.kalabalik sehir bosverin.olacak sikinti yapmayin.luferi kaptim adam ustume atti kisa atis ben luferi cekerken bir anda oda beni cekti balik cirpindi cirpindi kacti.icimden cok sinirlendim.napim adam kusura bakma kalabalikta vardedi.dedim cay icim kacim napim.herkes rahat bir av yapmak ister.yalnizzz su gercek istanbulun gobegi orasi relax olmak lazim.suan cokkk dogall
anlat anlat heyacanlı oluyoBugün Hiç balık yapmadı 4-5 tekne vardı koca merada, hiçbirinde balık yoktu. Tek vuruş tek balık oldu bugünBasınç az veya meraya iri lüfer girmesine bağlıyorum, hava ve su bugün bi tuhaftı akıntı yok gibiydi falan filan bahaneler bunlar
Müsait zamanında bekleriz tabi ki
![]()
bazen balığı sırtından orasından burasından yakaladığın zaman balık var fakat yemiyor gibi durumlar oluyor. bir keresinde umuryerinde avlanıyoruz, bir anda denize bir baktım çinekoplar yukarı çıkmış suyun yüzeyine yakın anlam veremedik, balık kaynıyor bir ağla çevirsen hepsini alacaksın sanki. benim tahminim alttan başka bir avcı sıkıştırdı o gün balık olmasına rağmen bir kaç tanesini sırtından orasından burasından anca yakaladık. tekneyle gece yemlisine bir kere çıkabildim gerçekten çok zevkli pata pata motor sesi yok, akıntıyla mücadele yok, zokaya yemi tak sal aşağıyaBugün Hiç balık yapmadı 4-5 tekne vardı koca merada, hiçbirinde balık yoktu. Tek vuruş tek balık oldu bugünBasınç az veya meraya iri lüfer girmesine bağlıyorum, hava ve su bugün bi tuhaftı akıntı yok gibiydi falan filan bahaneler bunlar
Müsait zamanında bekleriz tabi ki
![]()
geçenlerde de riva açıklarındaydı aynı şekilde demek ki balık içeri doğru hareket etti ya da havadan dolayı tekneler o tarafa gidemediler.Balıkçı tekneleri şu an ağırlıklı Sarıyer Beykoz civarında.
![]()
Canlı Deniz Haritası - AIS - Gemi Trafik ve Konumları - AIS Marine Traffic
Yok o olay balık sıkıştırmasından değilde yemle birlikte onlarda yükselir...boğazın üst taraflarında tekne ile Çapariye sarıkanat ufaktan kendini göstermiş ama balık daha çok kanalda olta in
bazen balığı sırtından orasından burasından yakaladığın zaman balık var fakat yemiyor gibi durumlar oluyor. bir keresinde umuryerinde avlanıyoruz, bir anda denize bir baktım çinekoplar yukarı çıkmış suyun yüzeyine yakın anlam veremedik, balık kaynıyor bir ağla çevirsen hepsini alacaksın sanki. benim tahminim alttan başka bir avcı sıkıştırdı o gün balık olmasına rağmen bir kaç tanesini sırtından orasından burasından anca yakaladık. tekneyle gece yemlisine bir kere çıkabildim gerçekten çok zevkli pata pata motor sesi yok, akıntıyla mücadele yok, zokaya yemi tak sal aşağıyaöğrendiğim kadarıyla balık parça parça boğaza akıyor. karadenizde riva açıklarında gırgırlar balığı çeviriyormuş. kısmet balık işi günü gününü tutmaz saati saatini tutmaz. bundan sonraki avlara rastgele diyelim.