Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Yok o olay balık sıkıştırmasından değilde yemle birlikte onlarda yükselir...
olabilir ama ilk defa öyle bir olay gördüm balıklar birden yüzeye yükseldi ve hareketsiz öylece durdular yani bir hareketlilik te yoktu yukardan bakıyoruz her yer balık sanki kepçe daldırsan alacaksın balıkları ama çapariye hiç bir şekilde bakmıyorlar bizde o zaman sırtından karnından denk getirerek yakalamıştık.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
olabilir ama ilk defa öyle bir olay gördüm balıklar birden yüzeye yükseldi ve hareketsiz öylece durdular yani bir hareketlilik te yoktu yukardan bakıyoruz her yer balık sanki kepçe daldırsan alacaksın balıkları ama çapariye hiç bir şekilde bakmıyorlar bizde o zaman sırtından karnından denk getirerek yakalamıştık.
Bak o tip bir olayla bende karşılaşmadım... genelde benim karşılaştıklarımda balık yükselir bizde yemliyi bırakıp tekneden spinle su üstü avlanırdık keyifli olurdu bayağı... zamanında bayağı yamyammışım bende yaw :D

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bak o tip bir olayla bende karşılaşmadım... genelde benim karşılaştıklarımda balık yükselir bizde yemliyi bırakıp tekneden spinle su üstü avlanırdık keyifli olurdu bayağı... zamanında bayağı yamyammışım bende yaw :D
aslında denenebilir ama biz o zamanlar sadece yanımıza çapari ve tekne kamışı ya da el oltası aldığımızdan aklımıza gelmedi :D ama yine de bir şekilde tavalığı aldık biraz çarpma gibi oldu. çarpmaya karşıyım ama o gün öyle oldu napalım :D

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çino elbet olacaktir, ekim 15 20 arasi caparicilik her yil olur.
Bu ara levrek akiyormuş, yemin arasında o da tekneler o yüzden seri çalışıyor.
Dün arkadasim 2 kiloluk bir kofana aldi, canli dolasiyorum, ona yapraga geldi balik :)

Son düzenleme:
B

BS Okuru

Misafir
Saat gece 4 gibi etrafı kolaçan etmek için çıktım. İlk durağım karaköy iskele oldu, yeni lrf takımını denemek istiyordum fakat bir kaç sarhoş genç yüzünden iskeleyi terk etmek zorunda kaldım. Artık iyice zıvanadan çıkmışlardı, çöpçüler yerleri süpürdükten sonra ne kadar şişe var ise hepsini kırdılar. Buradan ayrıldıktan sonra çamlıbahçeye uğradım. Tam takımları çıkartıp bir iki atış yapayım derken yağmur çisilemeye başladı. İyi biraz yağsın sonra durursa güzel balık yapar diye düşündüm. Yağmur durmak yerine giderek şiddetini arttırdı. Saat 7 ye doğru tarabya otelinin az ilerisine çektim arabayı, 1 saat boyunca hamsi, istavrit karışık yaptı. Şansıma bir tane zarganada misinaya dolanarak geldi. Olta atan arkadaşlardan biriyle sohbet ettim, akşamları yemli yapıyorum dedi. Bir kaç tane çinekoptan başka bir şey çekemediğini ama bir arkadaşının dün gece 2 tane kuzu gibi lüfer aldığından bahsetti.

shadowpane

Daimi Üye
Adı
Hakan SEZEN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Saat gece 4 gibi etrafı kolaçan etmek için çıktım. İlk durağım karaköy iskele oldu, yeni lrf takımını denemek istiyordum fakat bir kaç sarhoş genç yüzünden iskeleyi terk etmek zorunda kaldım. Artık iyice zıvanadan çıkmışlardı, çöpçüler yerleri süpürdükten sonra ne kadar şişe var ise hepsini kırdılar. Buradan ayrıldıktan sonra çamlıbahçeye uğradım. Tam takımları çıkartıp bir iki atış yapayım derken yağmur çisilemeye başladı. İyi biraz yağsın sonra durursa güzel balık yapar diye düşündüm. Yağmur durmak yerine giderek şiddetini arttırdı. Saat 7 ye doğru tarabya otelinin az ilerisine çektim arabayı, 1 saat boyunca hamsi, istavrit karışık yaptı. Şansıma bir tane zarganada misinaya dolanarak geldi. Olta atan arkadaşlardan biriyle sohbet ettim, akşamları yemli yapıyorum dedi. Bir kaç tane çinekoptan başka bir şey çekemediğini ama bir arkadaşının dün gece 2 tane kuzu gibi lüfer aldığından bahsetti.
maşallah, ne kadar yer varsa gezmişsiniz.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Balık yükseliyor evet Balık bulucudan takipteyim devamlı, sabit durmuyor, bidahakine biraz yamyamlık da ben yapayım Spin candır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...